Silent Nights – The Pianist

Fejlesztő: Dark Blue Games
Kiadás éve: 2013

Egy énekes eltűnt és a bátyja – egy tehetséges zongorista – a keresésére indul. A játék története az 1946-os évben, Franciaországban kezdődik. Te (a zongorista), egy apró vidéki falu felé tartasz, hogy találkozz a nővéreddel, Yvette-el.

Yvette egy nagyszerű énekes és ketten együtt terveztek koncertet adni. Mikor megérkezel Uncle Albert fogadójába, rájössz hogy a testvéredet elrabolta egy titokzatos kapucnis alak. A te feladatod pedig nem más, mint megtalálni őt!

Silent Nights The Pianist - Magyar Játék

A játék megjelenése, grafikája igen tetszetős lett, de mégis amik igazán jól sikerültek benne, azok a megoldandó rejtélyek. A játék bebizonyítja, hogy az egyébként már agyonhasznált puzzle elemek és hasonló hidden object játékok tengerében is lehet újat és kreatívat alkotni.

Továbbá az ilyen stílusú játékokra nem jellemző nagyon erős, feszült befejezést is tartalmaz a Silent Nights: Pianist! Sajnos a játék elején ígért történetvezetés nem olyan erős, mint amit remél az ember, de nagyon sok ponton jól teljesít és végső soron szórakoztató. Egy végigjátszást mindenképpen megér!

Silent Nights – The Pianist” bejegyzéshez 3 hozzászólás

Új írása

  1. ❤️Eszméletlen az oldalad!!❤️ És a játékok is!!! Kívánom hogy sok sok hasonló magyarfejlesztésű játékok legyenek az oldaladon! Igyekszem támogatni téged.. Köszii..🤗

    Kedvelés

  2. Igen… rájuk is gondoltam.🤗 És a fordítókra is, és mindenkire akik idejüket áldozták a programok szerkesztésére..🙂❤️

    Kedvelés

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑