Milyen játékok kerülnek fel a hungame oldalára?

Sokan kérdeztétek már, hogy mi a mérce az oldalon. Mi kerül fel és mi nem?

A. Ha fent van valamilyen store-ban:

  •  Ingyenes játék esetében: Minimum 20 értékelés
  •  Fizetős játék: Minimum 20 eladott példány

B. Ha nincs fent store-okban:

Ez a legnehezebb kategória, hiszen szerencsére nagyon sok lelkes fejlesztő van és nagyon
sok jó játék is. Így nyilván nem minden játék fér bele a fenti két csoportba. Azok a játékok amik nincsenek fent semmiféle store-ban az alábbi szempontok alapján vannak bírálva:

  • Volt-e belőle dobozos verzió minimum 20 eladott példánnyal (CD, kazetta, Lemez, stb…)
  • Mekkora közönsége van az adott játéknak
  • Mennyire megtalálható a játék interneten
  • Mennyi lehetett a fejlesztésbe befektetett idő és energia, mennyire igényes. Ha ilyen okok miatt nem kerülne fel valami, arról egy kiválasztott 5-6 fős csoporttal döntünk.

Szóval ha van egy játékod amit szeretnél az oldalon látni, akkor csak teljesíteni kell a fenti nem túl nagy elvárásokat. Remélem a jövőben is legalább annyi játékot fogok kapni, mint amennyit az oldal indulása óta. Sok szerencsét mindenkinek! 😉

Ha nem kerül fel az oldalra beküldött játékod 1-2 héten belül, de szerinted itt a helye. Kérlek legyél még türelemmel. Több száz játék vár a sorára!

Olyan Android, iOS és egyéb mobil játékok amik nem jelentek meg más platformra már nem kerülnek fel az oldalra. (Ami eddig fent van az már marad.) Ennek oka csupán annyi, hogy a 2000-es évek óta olyan mennyiségű mobilra készült játékot készítettek hazánkban, hogy egy külön oldal kellene ami ezzel foglalkozik.

// Az egyedi elbírálás és a változtatás jogát fenntartom. 

Működteti a WordPress.com.

Fel ↑

%d blogger ezt kedveli: