Behatolás a bázira

Fejlesztő: Nyári Attila Novotrade
Kiadás éve: 1990

A játék Behatolás a bázisra és Betörés a bázisra címen is ismert és finoman szólva is nem ért el nagy sikereket. Az egyetlen cikk amit sikerült róla találnom egy végigjátszás a COV33-ból.
Sokat elmond, hogy IDDQD blogon volt egy poszt ahol mindenki leírta, mi volt az első játék amit vásárolt. Nos aki, ezt a klasszikus csodát írta be, így nyilatkozott róla: “Nagy kár volt pénzt adni érte.”

Egy kis ízelítő a végigjátszásból:

Kezdéskor egy tábor előtt kuksolunk a bokorban, sajna a WC papírt nem hoztnk magunkkal, így dolgainkat máshol fogjuk elvégezni. Egy NY után kereshetünk papírt, de csak egy jelvényt leltünk. Zsebeinkben kotorászva találunk egy cetlit, de ez kicsi. Mivel az idegdokink szerint nyugtató hatással van ránk, ha kék kis kövecskékkel játszunk, menjünk és keressünk ilyet.
A fenébe ez csak egy drót és nem fér be a zsebünkba. NY-ra egy épület van, amelyet megvizsgálva látjuk, hogy alig van használva, tehát ez sem WC…

Arra már rájöhettetek az eddigiekből is, hogy mi a cselekmény mozgatórugója: “nincs papír” – nagyon elmés.  Akit érdekelnek a továbbiak, az a COV magazin 33. számának 30. oldalán találja a teljes leírást.

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑