The Punisher: No Mercy

Metascore: 47
Fejlesztő: Zen Studios
Megjelenés éve: 2009

GameChannel: Kishazánk derék fiai a Zen Studios-nál úgy gondolták tavaly, hogy belevágnak egy multira kiélezett first person shooter elkészítésébe, amelyet kifejezetten a digitális disztribúció útján kívánnak eljuttatni a PlayStation 3 tulajdonosai felé. 

Punisher No Mercy - Magyar Fejlesztésű Játékok

A Marvel népszerű, The Punisher univerzumát vették alapul, szokatlan formában, belső nézetből prezentálva a játékmenetet, a sokrétű és igen komoly grafikai teljesítményt biztosító Unreal Engine 3 dübörögtetésével az anyag alatt.

A srácok, a Zen Studios-nál megerősítették, hogy a The Punisher: No Mercy idén tavasszal kerül fel a PlayStation Store-ra, specifikus dátumot viszont még egyelőre nem közöltek a média felé. Hősök és gonosztevők leszámolásában vehetünk, a jól ismert, kegyelmet nem ismerő univerzumban, ahol többféle arénában nézünk szembe az ádáz ellenséggel.

Punisher No Mercy - Magyar Fejlesztésű Játékok

Gyors akciókra, kemény, online multiplayer összecsapásokra tessék felkészülni, emellett szintén helyet kap majd egy szingli sztori módozat is, amelyben a híres Marvel művész, Mike Deodato artwork-jeiben gyönyörködhetünk. Nem lehet már olyan messze az a bizonyos launch date, három-három és fél hónapon belül biztosan meg kell jelennie. Újabb ízelítő következik, néhány állókép formájában.

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑