Codename Panzers: Phase Two

Metascore: 81
Fejlesztő: Stormregion
Megjelenés éve: 2005

A Codename: Panzers – Phase Two egy valós idejű stratégiai játék, amelyet a magyar Stormregion fejlesztett és a cdv Software Entertainment adott ki 2005 júliusában. A fejlesztők stand-alone-addonként vagyis önmagában is játszható kiegészítőként hivatkoznak rá.  A játék az előző részhez hasonlóan a második világháború időszakában játszódik, főként az afrikai hadszíntérre fókuszálva, így például a tobruki vagy az el-Alameini harcokban is részt vehet a játékos.

A játék kezdetén két hadjárat választható: a játékos a tengelyhatalmak vagy a szövetségesek csapatati vezetheti hadba. Újdonság, hogy a tengelyhatalmak oldalán feltűntek az olaszok, külön egységekkel és küldetésekkel. A harmadik hadjárat a jugoszláv partizánok küldetéseit tartalmazza. A játék a Codename: Panzers – Phase One grafikus motorjának, a GEPARD 3D-nek egy módosított változatát használja.

Checkpoint 5×07: Stormregion

Új színt visznek a játékba az éjszakai küldetések. Ilyenkor a játékos lekapcsolhatja a harckocsik lámpáit, hogy az ellenség ne vegye észre, megkönnyítve a lopakodást. Újdonság továbbá a pályaszerkesztő (editor) is, amivel a játékos saját küldetéseket készíthet.

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑