Stickman Warfare

Fejlesztő: 4919 Software
Megjelenés éve: 2007

Valamikor, réges-rég volt egy sziget. Békés pálcikaemberkék éltek rajta, mindenük megvolt, semmi okuk nem volt a boldogtalanságra. De mégsem voltak boldogok, mégpedig azért, mert unatkoztak. Két pálcikaemberke kitalálta, hogy mivel lehetne feldobni a hangulatot: “Lőjük szét egymás hátsóját!”. Az egyik felkapott egy plazmafegyvert, a másik egy régi géppuskát, és elkezdték lőni egymást. Nemsokára a többiek ezt megtudták, gyorsan beálltak két csapatba, és eszeveszett öldöklésbe kezdtek. Azóta sok-sok idő eltelt. A régi, békés civilizációból semmi sem maradt. Senki nem tudja már, miért háborúznak, és már csak egy dolog élteti őket: Megnyerni a háborút!

A pálya egy 400 hektáros füves sziget, amelyen már 300 éve tart a háború. A szép, pompás szigetből már csak romok maradtak. A fő völgyben maradtak épületek, ezek alkotják a csaták helyszínét.

A spawn-helyek a bunkerek, az épületek körül. Meghalás után itt élednek újra a játékosok. Nem érdemes ott maradni, mert a hátad mögé teremnek és lezúznak. A szigeten találhatóak még hegyek, ezek oldalán kavics van, ami csúszik, nem lehet felmenni rajta. A szigetet víz veszi körül, valamint a szigeten belül is van pár tó. A pálcikaemberek nem tudnak úszni, megfulladnak benne.

A játékban található még több másik kisebb sziget. A Klánbázis szigetre a Piramisból, három kisebb 1v1 szigetre (Outland, Castle, Facing Houses) a Stick Portalból, Atlantis-ra pedig a Portal Institution helyről lehet eljutni a teleportok segítségével.

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: