Tiny Tank: Up Your Arsenal

Fejlesztő: Appaloosa
Kiadás éve: 1999

A játék története egy 2098-ban játszódik. A föld hadseregei egyetlen vállalat, a SenTrax irányítása alá kerültek. A SenTrax megígérte, hogy robot hadsereget fog létrehozni, ami majd megvívja az emberiség háborúit, így az embereknek nem kell csatába mennie. A cégnek szüksége volt az emberek támogatására, hogy ezt a terv beindulhasson így el is készítették a “Tiny Tank”-ot ami egy apró cuki sárga tankocska ami a SenTrax népszerűségét az egekbe emelte.
Köszönetképpen a cég szervezett egy kiállítást, ahol a sárga kabalájuk harcolt az egész SenTrax sereg ellen 2098 Július 4.-én. Mikor a próba elkezdődött, az egyik SenTrax robot véletlenül éles lőszerrel lett felszerelve, és megsemmisítette Tiny-t egyetlen lövéssel. Ekkor Tiny pozitron agya széttöredezett és elterjedt az egész robot hadseregben, életet adva nekik ezzel. A robot aki kilőtte az éles lőszert mostanra öntudattal rendelkezik és Mutank-nak hívja magát. Átvette az uralmat az ellenálló robotok felett és céljául tűzte ki, hogy megsemmisíti az egész emberiséget, hogy a robotok gyarapodhassanak. A robot sereg teljes egészébe meghódította a felszínt, így az emberiségnek föld alatti bunkerekbe kellett menekülnie.

100 évvel később 2198 Júlis 4.-én Tiny Tank végre helyreállítódott, köszönhetően az automatikus SenTrax Javító egységeknek, amik nagyon apró robotok és a feladatuk a hibás egységek megjavítása. Illetve közrejátszott még Tiny felélesztésében egy műholdon található női mesterséges inteligencia is, hiszen ő ébresztette fel Tiny-t, hogy harcba küldje Mutank robot serege ellen azzal a nem titkolt céllal, hogy megmentse az emberiséget.

A Tiny Tank egy viszonylag egyszerű akció-platformer. A játékos Tiny-t irányíthatja számos pályán keresztül, megsemmisítve minden SenTrax erőt előrehaladva. A képernyő tetején két csík látható, az egyik Tiny életereje a másik pedig a szükséges nanometal mennyisége. A nanomatelra az apró javító robotoknak (Fix-It Crabs) van szükségük, hogy helyreállíthassák Tiny sérüléseit. Ha elfogy a nanometal, akkor az életerő nem töltődik vissza.

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: