Cyborg Justice

Fejlesző: Appaloosa
Kiadás éve: 1993

A Cyborg Justice egy side-scrolling beat ’em up videójáték amint a Novotrade fejlesztett és 1993-ban jelent meg Sega Mega Drive konzolokra. A indításkor a játékosnak választania kell egy fejet, testet és lábat a cyborg karakteréhez. Az ellenfelek hasonló módon három különböző elemből épülnek fel.

Ha két játékos módot választunk, akkor a személyre szabás szobába kerülünk, ahonnan lehet menni tovább a történetet játszani, de párbajozhatunk is. Az egyes játékos fémes szürke és sárga színt kap, a kettes játékos pedig fémes zöld és lila színekben pompázik majd.

Cyborg Justice - Magyar Fejlesztésű Játékok - Sega Mega Drive

A Cyborg Justica-ban számos mozgással/tudással rendelkeznek a karakterek, felvehetünk és használhatunk tárgyakat, megragadhatjuk ellenfelünk kezét és letéphetjük azt, hogy utána a sajátunk helyére tegyük. Továbbá megragadhatjuk az ellenséget és ketté is téphetjük.

A játékban végig lehetőség van rá, hogy az ellenfelek alkatrészeit felhasználjuk. Így tudunk csak lépést tartani majd az egyre nehezedő ellenfelekkel. Már az első pályán is szükségünk lesz erre, hiszen meg kell szereznünk a magasugró lábakat, hogy egy nagyobb szakadékon tovább tudjunk jutni.

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑