The Lost World – Jurassic Park

Fejlesző: Appaloosa
Kiadás éve: 1997

Ahogyan az a címből sejthető, a játék az azonos című 1997-ben megjelent filmen alapszik, ami pedig Michael Crichton regényén. Side scroller nézőpontból játszhatunk öt különböző karakterrel, akiknek egyedi tulajdonságai vannak. Játszható a Compsognathus, a Human Hunter, a Velociraptor, a Tyrannosaurus rex, és Sarah Harding, aki “Emberi préda” néven is ismert.

Minden karakterhez minden pályán tartoznak DNS bónuszok amiket összegyűjtve egy újabb storyboard darabhoz férhetünk hozzá az adott karakterről. Ha minden DNS elemet összegyűjt a játékot, akkor egy titkos befejezést is megnyithat ezzel. Ebben Jeffrey Lynn Goldblum (a film főszereplője) gratulál a játékosnak személyesen, majd megemlíti, hogy lehet nem ártana kicsit kimenni a szabadba.

A játék története nem foglalkozik különösebben a filmével. A helyszín ez InGen egy másik szigete, ami tenyésztő telepként funkcionál. A sztori során minden karaktert kipróbálhatunk, mindegyikük az életéért fog küzdeni ezen a szigeten ami több mint 20 dinoszaurusz fajjal van benépesítve, ami hamar káoszhoz vezet.

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑