South Park (PS port)

Fejlesztő: Appaloosa
Megjelenés éve: 1999

A South Park játék először Nintendo64-re jelent meg 1998-ban, az Appaloosa Interactive 1999-ben készítette el belőle a Playstation portot. A játék alapjaiban egy first-person shooter amiben egy ördögi aszteroidáról elszabaduló sereg ellen kell megvédeni South Park-ot. A támadók között lesznek mutáns pulykák, elfuserált városlakó klónok, idegenek, őrült robotok és gyilkos játékok.

A mi feladatunk lesz az egyik főhőst irányítva (Stan, Kyle, Cartman és Kenny) megtalálni a seregek forrását és megvédeni a várost. Az alap fegyverünk a hógolyó lesz, de minden pályán találhatunk különleges fegyvereket, mint például kidobós labda aminek nagyobb a sebzése.

A szintek célja az, hogy érjük el a Finish zászlót, de előtte ki kell takarítani a terepet. A nagyobb “tank” ellenfelek mindegyikét likvidálni kell mielőtt átfutunk a célvonalon, különben ezek a tankok bejutnak South Park városába és ott kell majd védekeznünk ellenük.

A játékban lehetőség volt még multiplayer játékra is, így egymás ellen küzdhettünk három játékmódban. A windows-ra portolt verzió online multiplayerre is lehetőséget biztosított.

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑