Road to Fame

Fejlesztő: 576 Media
Kiadás éve: 2005

Az alap a szokásos: végy egy olcsó, esetleg lestrapált kocsit, nyerj meg annyi versenyt, amennyit csak tudsz. Az így megkeresett pénzbõl azután vásárolj tuningokat, esetleg új, gyorsabb autót. Itt mindent megtehetsz, a karriered csakis a te kezedben van!

“Az alább freddyD 2008-as posztját olvashatjátok a Rossz PC Játékok blogtól. Jelen alanyunkat beküldték neki tesztelésre de túl jónak tartotta egy lehúzó videóhoz:

Lenny adott nekem régebben egy EVM-es játékot és mivel már korában nagyon sokan ajánlották, boldogan rábólintottam az ajánlatra.

Road To Fame - Magyar Fejlesztésű Játékok

Magyar program, autós játék, EVM…Na ez milyen lesz? Kérem szépen: jó! Sokan panaszkodtak arra, hogy pocsék, irányíthatatlan stb… Egyáltalán nem értek egyet a kritikával. Aki erre azt mondja, hogy irányíthatatlan, akkor az előbb próbáljon ki mondjuk egy Streets Racert. Azután 5 ujját nyalja egy Road to Fame után. Konkrétan semmi bajom nem volt a kormányzással. Persze nem kell egy bonyolult megvalósításra gondolni, kurzor gombok azt kész.

És rég láttam hátsó borítós leírást, amely ilyen tömören és valósan összefoglalja a játék lényegét:

Az alap a szokásos: végy egy olcsó, esetleg lestrapált kocsit, nyerj meg annyi versenyt, amennyit csak tudsz. Az így megkeresett pénzbõl azután vásárolj tuningokat, esetleg új, gyorsabb autót. Itt mindent megtehetsz, a karriered csakis a te kezedben van!

Pontosan. Semmi más, de ez pont elég, hogy kellemesen kikapcsolódj. Én kis régi Opelemmel(?) meneteltem pályáról pályára és turbózhattam fel egyre jobban. De ezt megnézhetitek a videóban, amit összeraktam nektek.:

Amitől még szimpatikus volt a játék, hogy van egy jó alaphangulata, ugyanis képregényesen lett az egész megoldva és a zenéje is jó. Az is tetszett, hogy nem überellenfelekkel volt dolgom, ők is kicsúsztak néha, egymást akadályozták. Mindig tudom értékelni az ilyet. Grafikával sem volt semmi bajom.

Road To Fame - Magyar Fejlesztésű Játékok

Persze itt is vannak hibák, pl ha felborulsz, akkor nem történik semmi. Nem fordít meg, nincs vége a versenynek, semmi. Vagy megvárod, míg mindenki beér a célba, vagy kilépsz. Vagy a tuningolás is lehetne kicsit átláthatóbb, illetve a lökdösés is jobban ki lehetne dolgozva.

Az is meglepett, hogy magyar reklámok vannak a játékban. Persze, magyar a játék, de azért gondolom ti sem láttok mindennap Pesti Est Junior reklámot egy játékban 😉
Összefoglalva: Ha csúcsjátéknak nem is nevezném, azért jó tudni, hogy az EVM választékban kicsit javult a jó-rossz játékok aránya.

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: