Végzetúr

Fejlesztő: Beholder
Kiadás éve: 2008

A játék a Beholder Kft. sok más szerepjátékához hasonlóan Ghalla világában játszódik. Ghalla világ kezdetben sok értelmes faj lakta: elfek, emberek, törpék, gnómok és trollok lakták, valamint a Beholder Kft. által létrehozott, máshol nem szereplő három faj: az árnymanók, az alakváltók és a kobulderák. Ebben a környezetben játszódik a Túlélők Földje játék. Később, ugyanilyen levelezős szerepjáték formában jelent meg a Túlélők Földje folytatása, az Ősök Városa. Ebben a világban Ghallára leszállt az „Ellenség”, egy más bolygóról érkezett, mindent felzabáló faj. Ghalla világának lakói a hegyekbe menekültek. A hegyekben az alakváltók leszármazottai, a galetkik voltak a domináns faj, a többi, mint az elfek, és sok állat sokkal kevesebb létszámban volt fellelhető. Itt játszódik Böszörményi Gyula Rúvel hegyi legenda könyve, valamint az Álomfogó-sorozat egy része.

Végzetúr - Magyar Fejlesztésű Játékok

A végzeturak

A galetkik a mélyben lassan megerősödtek, és egy háborúban elkergették az Ellenséget, de a győzelem nem volt teljes: az Ellenség megfertőzte gyűlölettel az elméjüket. A galetkik még régebben megtanulták, hogy az élőlények lélekenergiáját kinyerjék és saját hasznukra fordítsák. Végzeturaknak nevezték el magukat, és egymásnak estek. Amikor egy végzetúr meghalt, a felszabaduló lélekenergia általában a támadót is megölte, és vortexviharok keletkeztek. Ezek elhárítására a végzeturak megállapodtak, hogy nem ölik meg egymást, csak elorozzák társuk lélekenergiájának egy részét.[1] A játékban a varázslatok tekercsekben vásárolható tárgyak, amelyek ugyanúgy viselkednek, mint a játékos többi tárgya.

A játék elején létrehozol egy karaktert, amely hét tulajdonsággal rendelkezik. A tulajdonságok fejlesztésére és tárgyak vásárlására lélekenergia (LE) használható fel. Lélekenergiát lehet vadászattal és portyával szerezni szerezni. A vadászat meghatározott ideig tart (kezdetben öt percig, ami csökkenthető), és a jutalmat egy kvízkérdés helyes megválaszolásával lehet növelni. A kvízkérdéseket a játékosok írják. A portyában két karakter csap össze, itt a győzelem nem biztos. A portyában az a karakter a győztes, aki többet sebez a másiknál az adott körök alatt. A portya egy varázslatkörből és három közelharci körből áll. A vadászat cselekvéspontért (CSP), míg a portya portyapontért (PP) megy végbe. A játék, bár PvP stílusú, biztosít szövetségeket, amelyek a játékosoknak bónuszt adnak, és ahol a közös célért összefoghatnak.

A játékot ingyenesen játszhatjátok a www.vegzetur.hu weboldalon.

Ha további ingyenes magyar fejlesztésű játékokat keresel, akkor látogass el ide: Ingyenes Magyar Fejlesztésű Játékok

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: