A Nagy Macska-ügy

Fejlesztő: MoonDragon Entertainment
Megjelenés éve: 2009

Puli: Első sorban a térképek. Nagyon tetszett a megvalósítás, nem csak az erdő (pedig normálisan elkészített erdőtérképre eddig össz a Velsarbor-ból emlékeztem, ha makeres játékot hozok fel), de a maga a falu is sokkal hihetőbben néz ki, mint amire számítottam.

A házak nem egyformák, nem csak sima kockaházak, két ablakkal meg ajtóval, hanem ahogy egy háznak kinéznie kell. A karakterek jelleméből nem lőttetek le sokat, és ennek kifejezetten örültem. Maga a játék túl könnyű lett véleményem szerint, de 1-2 megoldási lehetőség tetszett, főleg mikor Garreth-et ott kell hagyni egy bizonyos részen a macska elkapásához.

A Nagy Macska Ügy - Magyar Fejlesztésű Játékok

Nem tudom, a rendes játékban lesz-e hasonló megoldása feladatoknak, de azért reménykedem benne. Eltévedni ugyan nem tévedtem el, de néhol bajom volt megjegyezni, hogy ha most az erdőben ide megyek, akkor hol lukadok ki, szóval a minimap (bármilyen formában legyen is) létéről a teljes játékban egyetértek az előttem szólókkal.

A Nagy Macska Ügy - Magyar Fejlesztésű Játékok

Összegészében mind kedvcsinálónak, mind meglepetésnek jól teljesített, sőt, talán még nekem is felcsigázta az érdeklődésemet, hogy mikor az Idővihar kijön, magam is kipróbáljam. Bár mint olvastam, erre még kell várni jó ideig, de jó munka várat is magára. Hajrá.

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: