A Most Wanted Nintendo DS Játékai: 2010

Fejlesztő: Most Wanted Entertainment
Kiadás éve: 2010

A Most Wanted Entertainment csapata 2010-ben nem kevés játékot jelentetett meg Nintendo DS és Nintendo DSi gépekre. Ezekből szedtem össze egy poszt alá néhányat, névszerint: Mechanic Master 2, Hidden Photo (DSi),  Treasures of Montezuma és Mystery Tales Time Travel

Mechanic Master 2 - Magyar Fejlesztésű Játékok

Mechanic Master 2

A Mechanic Master 2 igazán izgalmas és új játékmenetettel rendelkezik, ami a garancia egy igazán őrült puzzle játékhoz. Szedj szét mindenfélét, hogy belőlük más összetett kütyüket építs. 110 pályányi kihívással találhatod szembe magad, ha belekezdessz ebbe a kalandba és az első részhez képest újabb hatvan tárggyal bővítettük a listát, hogy a dolgokat igazán megkavarjuk. Új rajzolható alakzatok, amikbe a mágnesek is beletartoznak, labdák és fekete lyukak… és természetesen a pályaszerkesztő se maradhat ki a mókából, amiket megoszthatsz barátaiddal a helyi wifi hálózaton keresztül.

Hidden Photo - Magyar Fejlesztésű Játékok

Hidden Photo (DSi)

Az első és egyetlen olyan játék ami innovatívan használja a Nintendo DSi kamera funkcióit! A saját fényképeid lesznek a középpontjában ebben az őrjétően jó játéknak. Különbségeket, rejtett tárgyakat, szavakat kell keresned majd a képeken. Ezekben a minijátékokban minden korosztály megtalálhatja a maga szórakozását! Ráadásul, mivel a játékká alakítható képeke száma csak rajtad múlik, így igazából a végtelenségig játszható.

  • Rejtett tárgyként pedig több mint 1500 objektumot helyezhet el a játék a hidden object játékmódban.
  • A különbség kereső játékban a program módosítja az eredeti képet. Egyes képelemeket felnagyít, másokat leradíroz a képről.
  • A keresd magad módban a saját arcodat kell megtalálnod egy olyan képen amin rengeteg ember van. A dolgod csak annyi, hogy készítened kell egy önarcképet a kamera segítségével.

 

 

Treasures of Montezuma

Fedd fel Montezuma elveszett kincsének rejtélyét. Ebben a klasszikus DS-re készült gem játékban nem csak ősi műkincseket kell megtalálnod, vagy mágikus totemeket aktiválnod! Te is részt veszel a csodálatos és okos Dr. Emily Jones küldetésében, hogy rájöjjön mi a világ megváltásnak kulcsa. Az utazás Mexikó hegyeiben kezdődik, ahol egy hihetetlen felfedezésre tesz szert, ami az archeológia világát egészen biztosan a feje tetejére állítja. Ez pedig csak a kihívásokkal teli út kezdete…

Mystery Tales Time Travel

  • Találd meg az elrejtett tárgyakat érdekes helyeken
  • Utazz korszakokon át és fejtsd meg a rejtélyt
  • Próbáld ki a kihívásokkal teli játékokat
  • 4 különböző játékmód
  • Több mint 30 egyedi helyszín

https://www.amazon.com/Mystery-Tales-Time-Travel-Nintendo-DS/dp/B003QPD7SI

Match 3 Madness (Nintendo DS)

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: