The Police Simulation

Fejlesztő: CyberphobX
Kiadás éve: 2010

Fent tudod tartani a rendet és be tudod tartatni a törvényt az egész városban?
A városlakók élik mindennapjaikat, eljárnak munkába, szórakoznak, találkozóik vannak és demonstrációkban is részt szoktak venni.

Kell valaki, aki fent tartja közben a rendet. Képezd a rendőr tiszteket, küldj ki járőrőket, szerezd be a szükséges felszereléseket, építs új örsöket és próbáld visszaszorítani a bűnözést amennyire csak lehet. Konzultálhatsz tanácsadókkal, elemzőkkel, de akár a lakosság véleményét is kikérheted. Irányítsd az egységeid a legjobb tudásod szerint!

A vezetés

Figyelj oda rendőreid moráljára és munkakörülményeire, ugyanígy fontos, hogy ne hanyagold el a felszerlések állapotát. Hozz létre saját járőr útvonalakat, építsd ki a saját rendőrségi rendszereid. Az eszközök beszerzéséről teljes egészében te döntessz, te határozod meg mire megy a költségvetés. Járművek nagy választéka áll rendelkezésedre vásárláskor, de akár új rendőröket is képezhetsz. Idővel a már meglévő egységek pedig fejlődnek képességeikben. Könnyítésképpen a játék idő sebessége állítható.

A helyszín

Egy valóságos város, ami időről-időre növekszik, így a körzeteidet neked is növelni kell. A városban teljes forgalom szimuláció van, ami mindig a napszaknak megfelelő..

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: