Bang Bang Racing

Metascore: 58
Fejlesztő: Digital Reality
Kiadás éve: 2012

Gamekapocs: Gombócforma kasztni, vigyori pofa, hatalmas kerekek. Másfél évtizede, hogy a Koolart autós karikatúrái berobbantak a köztudatba, pólókon és olcsó kulcstartókon mosolyognak ránk vissza, megunni őket sose lehet. Most pedig játék is készült velük, méghozzá magyar kezekből.

Bang Bang Racing - Magyar Játék

A Digital Reality a valaha volt legnagyobb hazai játékkészítő csapat. Reunion, Imperium Galactica, Haegemonia, Platoon, Afrika Korps, D-Day, War on Terror, War Front, olyan címek ezek, melyek bebizonyították, mi is tudunk világszínvonalon fejleszteni, a srácok pedig a mai napig nem álltak le. Noha új dobozos játék egyelőre nem készül náluk, igyekeznek meglovagolni minden lehetőséget a felszínen maradásra, arcade címeket készítenek, nem is kevés sikerrel.

A Bang Bang Racing sorban már a hatodik újhullámos projektjük. Régen csak stratégia készült náluk, el se hittük, hogy valaha le tudják vetkőzni a múltat, de sikerült, legutóbbi címeik stílusban mind eltérőek voltak. Oldalnézetes arcade lövölde, többjátékos zombivadászat, trópusi repülőgépfutam, a kínálat szép kövér, a sor pedig június közepén egy autóversennyel bővült, lássuk is, hogy mit tud a kicsike!

Bang Bang Racing - Magyar Játék

Húsz édes kis fenevad volánja mögé pattanhatunk be, melyek négy osztályra lettek osztva. Az N-Dura a nagyteljesítményű amerikai izomautók csoportját alkotja, Ford Mustang, Pontiac GTO és Dodge Challenger alakok köszönnek vissza ránk a képernyőről, s ahogyan a többi kategóriában, úgy az autók itt is mind különböző tulajdonságokkal rendelkeznek. Az egyik jól kormányozható, a másik remekül gyorsul, de van olyan is, ami nitróban erős, a különféle pályák egyéni autóválasztást igényelnek, nem elég, ha egyszer megtaláljuk a kedvencünket.

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: