A Társ

Fejlesztő: Ingely, Leila & Ceresz
Megjelenés éve: 2017

Ingely egy naiv kisfiú, aki kezdetben egy ismeretlen harcos család leszármazottja, az egyik reggelen anyukája szólítja, hogy egy idegen lány jött hozzá látogatóba, egy fontos feladat végett. Eleinte értetlenül áll a dolog előtt, hiszen eddig soha életében nem harcolt.
Nem igazán tudja mi tévő legyen.

A titokzatos lány elküldi Őt gyakorolni egy picit a harc mezőre, biztosítván hogy vigyáz rá, amíg megerősödik. Közben a faluban is rábukkan egy ismeretlen nőre, aki szintén megtanítja neki a harc alapjait. Amikor már kellően megerősödött, és megkapta az anyukája titkos medálját, szembeszállt a faluban lévő fosztogatóval, aki végett egy rövid időre börtönbe is került, amíg a félre értést nem tisztázták.

A Társ RPG - Magyar Játék

A Társ játék kapcsán a blog kapott egy nagyon kedves levelet, amit ezúton is nagyon köszönök és egy részletet szeretnék megosztani belőle veletek:

Nos a legtöbb hasonló jellegű makeres játék az internetes közönségnek készül. A Társat mi viszont nem hirdettük interneten csak egy nagyon minimális esetben. Mi kizárólag személy szerint, és célzottan ajánlottuk a játékunkat, egy szűk ismerős rétegnek, egy teljes, részletes és viszonylag minőségi cikk kíséretében, kb. hasonlóan, mint ahogy jelen esetben ezt veletek tesszük.

A játékba ugyanezt a szigorú alaposságot ültettük át, az adott részeket hetekig tesztelvén, és törekedtünk a lehető legletisztultabb, áttekinthetőbb, és a legnagyobb igényességre a játékban.

Noha valóban ingyenesen, és magyar nyelven adjuk át, mi úgy gondoltuk, hogy mégis szeretnénk ezt most, és a jövőben is “megválogatni” hogy kiknek szeretnénk bemutatni. Hogy miért tettünk most kivételt? Kifejtem egy picit:

Egy részt természetesen mi is szívesen vesszük és örülnénk is, ha eljutna a játékunk néhány, vagy akár több emberhez is, akik kedvelik ezt a műfajt, és sikerülne vele néhány hetes, vagy akár hónapokra is kikapcsolódást okozni, hiszen akkor már megérte 🙂

Másrészt pedig, amikor rá találtunk a web oldalatokra, egy klassz érzés futott át bennünk, a magyar játékok gyűjteménye végett, hiszen mi magunk is órákat elszoktunk ezekkel játszani ha időnk van:) Ehhez jött hozzá a honlap igényessége, és  persze a célja is. Ezért úgy döntöttünk, hogy fel ajánljuk nektek amennyiben szeretnétek, A Társ játékunk.

A játék ingyenesen letölthető innen: http://tars.hungarianforum.com/t4-a-jatek-letoltese

A becsült játék idő kb. 20-25 óra, ez a gyakorlatban olyan két három hetet jelent, játék fokozat, ill. tapasztalattól függően, és persze a rendelkezésre álló szabadidőtől. Az esetleges elakadásnál pedig bármikor kedvesen, és készséggel állunk rendelkezésre, a játékunk oldalán, vagy e mailben. a lordmage120(kukac)gmail(pont)com

Amikor a lány kikíséri a börtönből, az apjának feltűnt hogy össze melegedtek kissé, de nem szól, hanem a félreértés miatti bocsánatkérések közepette, elismerését fejezi ki, és átadnak neki egy harci felszerelést. Ezután mikor sikerült a lány meghívóját is megszereznie, már kellőképp felerősödött hozzá, hogy a lány Leila felfedne neki, a valódi küldetésének célját, ami nem volt más mint a falu átkát okozó gonosz Ifrit elpusztítása. Az út Ifrithez hosszú és veszedelmes volt, és ha nem bukkan fel a titokzatos nő aki a kezdetekben segítette, valószínűleg oda veszett volna a rablók által.

Szerencsére a nő megmentette őt, így folytathatta veszélyes útját, bár Leilának, bűntudata lett, amiért eleresztette őt egyedül. Ezért aztán az egyik ilyen odavezető úton, egy rövid időre hozzá teleportált és átadott neki egy Apja által készített páncélt, hogy segítse őt a csaták során.

A Társ RPG - Magyar Játék
A Társ RPG – Magyar Játék

Végül megérkezett a hatalmas elhagyatott Ifrit Lunera erdejébe, ahol találkozott favágókkal, és különböző emberekkel, akiken még
segített is, némi jó tanácsok fejében. Ifrithez nem volt egyszerű a bejárás, mivel
rejtélyes csapdák állták útját, és az átkelőkön is csak arany fejében tudott közlekedni.
Mikor aztán nagy nehezen sikerült bejutnia Ifrithez a gonosz boszorkányhoz, még
nem értek véget a nehézségek, mivel a trónteremig vezető út, is különféle csapdákkal
és mérgező denevérekkel volt elárasztva. Nehézségek árán de sikerült átverekednie magát rajtuk, és végre szembeszállhatott a gonosz boszival, viszont ekkor Leila figyelmeztette, hogy mérgezés alatt áll, így nem harcolhat, csak miután a méreg kiürül a szervezetéből.

Nem volt mit tenni, meg kellet várni, amíg a szervezete teljesen ki tisztul, s csak ezután vehette fel a harcot Ifrittel. Amikor ez végre megtörtént, már nem volt akadálya hogy Ingely teljesítse a küldetését és végezzen Ifrittel, viszont a boszi túl erősnek bizonyult, és néhány perc csata után a padlóra küldte őt. Ekkor Leilának ismét sikerült egy titkos mágia segítségével Ingelyhez teleportálnia, és csatlakozni tudott a harcoz, amikor is hosszú és nehéz csata árán, de végül sikerült elpusztítaniuk a boszorkány t. A kimerítő csata miatt azonban nem tudták már elhagyni a helyszínt, ekkor Leila Apja sietett a segítségükre aki végül kihozta őket onnan. Át adták neki a boszinál talált szentgrált, ami az állítólagos átkot okozta a falunak, és elrendelték annak
megsemmisítését!

A falu ezzel felszabadult, és kezdte vissza nyerni egykori régi mivoltát.
Idő közben pedig Ingely és Leila egymásba szerettek, és miután
Ingelynek sikerült meggyőznie Leilát hogy már teljesen felnőtt, és megérett
a házasság felelősség teljes mivoltára, így végül össze házasodtak.

A készítőkkel egy rövid interjút is találhattok a fórumon itt: http://tars.hungarianforum.com/t9-kerdesek-a-jatekrol

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: