Infected Shelter

Fejlesztő: Dark Blue Games
Kiadás éve: 2019

SG.hu: A játék világában mindent eluralt egy zombi-vírus, és természetesen a mi feladatunk meggátolni a terjedését. Ehhez kezdésnek egy táborból indulunk el, ahol kiválaszthatjuk a számunkra tetszetős karaktert.

A próbaváltozatban jelenleg a gitáros lány, illetve a tolókocsit papát toló lány választható. Ők ugyan több formában is megjelennek, de érdemi különbség nincs közöttük. Ha választottunk, kapunk kis eligazítást és már indulhatunk is. Az irányítás nagyon egyszerű: a WASD a haladásunkat, az egér bal és jobb gombja pedig a harcot biztosítja. Menet közben vehetünk fel fegyvereket (szintén jobb egér gomb) és elhullajtott más tárgyakat (Space).

A játék nehezítése, hogy amint meghalunk, odaveszik a karakter és minden összegyűjtött eszközünk is. Visszakerülünk a táborba, ahol kezdhetjük újra az egészet. Minden alkalommal új pályát generál a játék, így arra nincs esélyünk, hogy megtaláljuk a korábbi holttestet és visszaszerezzük a megszerzett fegyvereket. Ez nehézséget jelent, de mivel túl sok hátrány nem ér minket a halállal, így nem olyan fontos. Az újragenerált pályák azonban egyre nehezednek, mivel eleinte még csak zombikkal illetve bizonyos szörnyetegekkel találkozunk, de egy idő után megjelennek a katonák is.

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: