Argum City

Fejlesztő: Beholder
Kiadás éve: 2019

PCGuru: A böngészőben játszható alkotások stílusa és minősége igencsak széles skálán mozog: míg némelyik mű megelégszik azzal, hogy a tízperces kávészünet alatt nyújtson kikapcsolódást, addig akadnak nagyobb szabású anyagok is, melyek esetenként egy-egy ismertebb univerzumban játszódnak (mint például a The Settlers Online vagy éppenséggel a Might & Magic Heroes Online), míg másokban egy saját, egyedi birodalmat építhetünk fel, majd gondoskodhatunk annak védelméről, mindennapjairól.

Argum City - Magyar játék - Ingyenes
Argum City – Magyar játék – Ingyenes

A hazai Beholder Kft. korántsem tegnap kezdte a „szakmát“, a szerep- és kártyajátékok iránt érdeklődők már alighanem találkoztak a nevével, hiszen ők keltették életre még a ’90-es évek elején a Túlélők Földje című levelezős játékot, majd később a Hatalom Kártyáit, emellett számos, böngészőn keresztül elérhető cím (mint a Kalandok Földje, Sárkányölő, valamint a Végzetúr) mögött is ők állnak.

Argum City - Magyar játék - Ingyenes
Argum City – Magyar játék – Ingyenes

Ez alkalommal nem kisebb feladatot kapunk, minthogy némi induló tőkéből az élet minden területén egyenletesen jó teljesítményt érjünk el. Első lépésként hivatásunkat és nemünket választhatjuk ki; szakmánknak nincsen túlzottan nagy befolyása karrierünkre, mindössze a hozzátartozó területen biztosít csekély előnyt: míg például az orvos a kutatásban tűnik ki, addig az iparos több energiához jut, a kereskedő a pénz mestere, a vendéglátásban dolgozók pedig zenben, boldogságban gazdagabbak. Ezt követően nyersanyagokra lesz szükségünk, hogy megkezdhessük terjeszkedésünket a nagyvilágban: pénzre elsősorban épületek felhúzásával tehetünk szert, a laboratórium pedig a kutatáspontjainkat bővíti.

A teljes cikket a PCGuru oldalán olvashatjátok tovább.

Ingyenes játék: Argum City

További ingyenes magyar játékok: Lista megnyitása

 

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑