Santa Protects The Christmas Tree

Fejlesző: Szabó Dávid (Sasasoft)
Kiadás éve: 2021

IGN: Lényegében arról van szó, hogy Télapóként meg kell védenünk a karácsonyfát körülölelő ajándékhalmazt, miközben egyre több Hóember akarja ellopni a csomagokat

Egy magyar programtervező informatikus, Szabó Dávid létrehozott a barátaival egy karácsonyi játékot, Védd a Karácsonyfát Télapóval (Santa Protects The Christmas Tree) címmel. A játék természetéből fakadóan többféle játéktempót is könnyen kiszolgál. Lényegében arról van szó, hogy Télapóként meg kell védenünk a karácsonyfát körülölelő ajándékhalmazt, miközben egyre több Hóember akarja ellopni a csomagokat. Egy menet addig tart, amíg a ravasz Hóemberek el nem lopják az összes ajándékot. Az, hogy hány percig tart egy kör, igazából csak a játékoson múlik. Ha kitartóak vagyunk, akkor hosszabb ideig teljesíthetünk kihívásokat, de ha könnyed szórakozásra vágyunk, akkor elég lezavarnunk egy 5-6 perces meccset.

Bár a játék elsőre egyszerűnek tűnik, de Télapóként bizony taktikáznunk kell. Például a sörétes – és géppuskát ajánlott akkor használni, amikor már komplett Hóember hordák akarják szabotálni a karácsonyt. Ekkor érdemes a fa mellett maradni, és rövidtávon leszámolni a Hóemberekkel (a fegyverekben nem igazi töltény, hanem hógolyó van). Amikor békésebb Hóember-hullámok vannak, elég a mesterlövész puskát használni, és ilyenkor jó ha gyorsan felkapjuk a villogó ajándékokat és süteményeket a pálya szerte. Előbbivel ideiglenes képességeket szerezhetünk, például belassíthatjuk az időt, aminek segítségével rövidebb idő alatt több Hóembert tudunk kiiktatni, míg utóbbival fejlesztéseket oldhatunk fel. Például azt, hogy Télapó éjjel gyorsabban fusson, vagy hogy az ajándékot cipelő Hóemberek lassabban mozoghassanak.

A teljes cikk itt olvasható: IGN Hungary

Megvásárlás: SteamAndroidiOS

Santa Protects The Christmas Tree” bejegyzéshez 3 hozzászólás

Új írása

 1. (a fegyverekben nem igazi töltény, hanem hógolyó van) Ezt úgy írtad mintha számítana is valamit hogy mivel lövöldöz a télapóbácsi!! 🤗 Számít itt ma már az ilyesmi, mikor élőben éles fegyverrel lövöldöz a diák a sulikban! Áh,… Kellemes Ünnepeket Kívánok mindenkinek..🤗❤️ Papi, te meg ne a Fűben aludj hanem az ágyban!!😃🤗 Elnézést az elöző kommentemért!🤗

  Kedvelés

  1. Azért hangsúlyoztam a hógolyókat a játékban és leírásokban, mert bíztam benne, hogy így kicsit kedvezőbb korhatár besorolásokat kapok az áruházakban. Mégiscsak aranyos karácsonyi játék, szerintem nem erőszakos annyira, hogy gyerekek elől el kellene rejteni.
   Persze az Apple már belekötött a gondolatmenetembe, szerintük “Realistic Violence” kategóriába tartozik a játék 😀
   Kellemes Ünnepeket!

   Kedvelés

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: