Black Geyser

Fejlesztő: GrapeOcean Technologies
Kiadás éve: 2022

PCGuru: Az program cselekménye Yerengal világában játszódik, ahol káosz és kétségbeesés járja át az Isilmerald királyságot. Az uradalmat ugyanis valami sokkal rosszabb támadta meg, mint a démonok vagy az élőholtak serege: a kapzsiság. Mint valami járvány, úgy terjed a lakók között, gazdag és szegény egyaránt áldozattá válik. A törvény és a rend hamar összeomlik, amikor mindenki képes mindenkit megtámadni csupán pár érme aranyért.

Itt jövünk mi a képbe. Eldönthetjük, hogy a kapzsiság ügynökévé válunk és segítünk a királyság kifosztásában és tönkretételében, vagy visszautasítjuk a lehetőséget és igazi hősként a végére járunk annak, hogy mitől ment el mindenki más esze. Ezt kínálja az izometrikus nézetű, XP alapú, valós idejű Black Geyser: Couriers of Darkness.

A játékban alakíthatunk embert, törpöt, rillow-t, deroni elfet és feldegugot, azaz fehér elfet. Azok, akik a mágiát részesítik előnyben, választhatnak a pap, druida, sámán, nekromanta, télimágus és varázsló kasztok közül, míg a fegyverekben jobban bízók válogathatnak a tolvaj, svindler, harcot, templomos, ranger és hegylakó kasztok között. Természetesen mindegyik egyedi képességekkel bír.

Teljes cikk: PC Guru

Black Geyser” bejegyzéshez egy hozzászólás

Új írása

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: