PUT PUD Nudli’s Adventure

Fejlesztő: COMONDOR STUDIO
Megjelenés éve: 2022
Hungame pont: 49

Válj te a hőssé, aki megmenti a Macskák szigetét. Járd be a Macskák szigetének varázslatos területeit. Győzd le a chef macska teremtményeit és végül magát a nyávogó rettenetet.
A játék nehéz és tele van kihívásokkal, de ha rászánod az időt, egyre jobb és jobb lehetsz benne.

A történet:

A PutPud univerzumban is létezik egy naprendszer. Ott él Nudli a franciabulldog a Vénuszon a Bulldogok szigetén. Történt egyszer, hogy a földön feltűnt a galád Séf Macska, aki teremtményeivel leigázta a Macskák szigetét. A tudós Dr. Kittel felajánlotta az univerzum legfinomabb hamburgerét annak, aki képes legyőzni a nyávogó veszedelmet. Nudli elment tehát hogy legyőzze a Séf Macska teremtményeit és végül megküzdjön magával a Séf-fel.

A játék vizualitása:

Ha a 90-es években nőtél fel, még emlékezhetsz a 8-bites játék konzolokra és az azokon futó játékokra. A Put Pud Nudli’s Adveture is megjelenésében játékmenetében és hangulatában is próbálja megidézni ezen korszak játékait. Egyszerű és kedves látányviága, lehetővé teszi, hogy megismertessük a kisebbekkel is ezt a világot.

A játék keletkezése:

A játékot egy apa fia páros készítette, a főhős pedig az család kutyája Nudli. Nudli mindene azevés és a játék témái is erre épülnek. A pixelart stílus segített, hogy a grafika ne szabjon határt a fantáziának. Még sok ötletük van a fojttatásokhoz. Ha a játék sikeres lesz ezeket el is készítik.

Steam: https://store.steampowered.com/app/1997270/PUT_PUD_Nudlis_Adventure

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑