Mandagora Kickstarter: Egy nap alatt megvan a negyede!

A Mandagora egy történet orientált, 2,5 dimenziós oldalscrollozós akció RPG, amely a gyönyörű festmények és az elkerülhetetlen tragédiák univerzumában játszódik. Ennek a játéknak indult el most a kickstarter kampánya, nem is kicsi lendülettel. Amennyiben tetszik amit látsz és szeretnél vele játszani a jövőben, itt tudod te is támogatni őket: Kickstarter Mandragora

IGN: A Primal Game Studio egy budapesti székhelyű, magyar videójátékfejlesztő-csapat, tagjai jelenleg a Mandragora nevű játékukon dolgoznak. Ez egy gyönyörű, gótikus játék az akció-RPG műfaját ötvözi a metroidvaniával, méghozzá Souls-like elemekkel. A Primal Game Studio kreatív direktora, Zsuffa István el is mondta, hogy a Mandragora azon műfajok elegye, amik a fejlesztők szívéhez a legközelebb állnak.

A Mandragora története szerint a világ hanyatlásnak indult, miközben az emberek megadták magukat a szörnyek uralmának. Nekünk ezen rémségekkel kell felvennünk a harcot, miközben sötét erdőkön, halálos mocsarakon és égő sivatagokon vágjuk át magunkat. Az utunkban álló szereplőkről el kell döntenünk, hogy szövetségeseink, netalán ellenségeseink, miközben egy gazdag történet bontakozik ki előttünk egy elkerülhetetlen tragédiáról.
A teljes cikk itt olvasható: IGN Hungary – Mandagora

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: