Diablo regények magyarul?

Szukits.hu: Több mint két évvel ezelőtt rengeteg rajongó vágyát teljesítettük, amikor több mint egy évtized után ismét World of Warcraft könyvek és képregények jelentek meg magyarul. A köteteket óriási szeretettel fogadtátok és rekordsebességgel az egyik legfontosabb sorozatunkká vált.

Hamarosan lehetőségünk nyílik egy újabb hasonló illusztris címet elhozni számotokra, ami nem más, mint a Diablo! Magyar kiadásban ezidáig csupán három kötet jelent meg, a 2000-es évek elején, amik manapság már gyakorlatilag beszerezhetetlenné váltak. Tehát több mint 20 év után folytatódna a kaland, új és akár a régi trilógia újralektorált, felújított változatával.

Fontos leszögezni, hogy egyelőre még nem szerződtünk le a széria kiadványaira. Mielőtt belevágnánk a projektbe, szeretnénk felmérni, hogy valóban van-e igény részetekről eme kultikus univerzum feltámasztására.

Örülnétek-e tehát, ha Warcraft mellett Diablo köteteket is hoznánk számotokra? Válaszotokat várjuk like és komment formában is! 🙂

Update: Már előjegyzés formájában is támogathatjátok a Diablo hazai kiadását! A régi, magyarul megjelent regények mellett felkerült az oldalunkra Richard A. Knaak népszerű trilógiája, a The Sin War is.

https://szukits.com/diablo-igenyfelmeres-szukits

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: