The Savior From Above

Fejlesztő: Bolla Kolos
Megjelenés éve: 2021

A Savior egy alapvetően egy sidescrolling játék 3d térben, amely többfajta műfajt ötvöz: akció és rejtvény játékrészek váltják benne egymást. A művészi megközelítését erőteljes látványvilág, intenzív atmoszféra és egyedi játéknarratíva jellemzi a sci-fi és a fantasy határán. A játék ingyenesen játszható Steamen!

designisso.com: A történelem ismétli önmagát. Ahogyan kiszorította a rádiót a tévé, úgy szárnyalták túl a filmgyártást a videójátékok – a számokat vizsgálva úgy tűnik, hogy a 21. század legjelentősebb kultúripari szegmense lett a videójáték-ipar. Ettől függetlenül vannak azért közös pontok film és játék között, például ugyanúgy rengeteg ember dolgozik akárcsak egyetlen produkción. Többek között emiatt is figyelemre méltó Bolla Kolos mestermunkája, aki egymagában vállalkozott arra a feladatra, hogy karaktertervezéstől kezdve animációig megalkossa a The Savior From Above c. játékot.

A történetmesélés mellett a vizuális világ is figyelemre méltó. Minden képkocka gondosan lett megkomponálva, tulajdonképpen a játék bármelyik kiragadott pillanata önmagában, állóképként is megállja a helyét. Természetesen lehetne az animáció gördülékenyebb, a textúrázás kifinomultabb, de fontos újra és újra hangsúlyozni, hogy mindez egyetlen tervező alkotása. Piaci környezetben egy ilyen produkción 3D modellező, textúrázó, concept artist és sound designer is dolgozna.

A teljes cikk itt olvasható: Idegen terepen – Bolla Kolos videójátéka

A játékot itt találjátok ingyen Steamen: Steam The Savior From Above

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: