Videón a The Valiant többjátékos módja

Októrber 19-én jelenik meg a hazai Kite Games legújabb játéka, a The Valiant. Ennek apropójából érkezett a legfrissebb gameplay videó, ami a többjátékos módokat mutatja be. Lesz itt kompetitív 1v1, 2v2 de egymással összefogva kooperatív módban is nekileselkedhetünk majd a játéknak.

Playdome: A The Valiant egy egykori kereszteslovag történetét követi végig, aki a háborúból kiábrándulva visszavonultan él. Egy napon egy 15 évvel azelőtti esemény azonban visszaszólítja a harcba, egy rejtélyes, óriási erejű ereklye hiányzó darabjait indul felkutatni, és lehetőleg még egykori társa előtt megtalálni mind. Ezt 15 egyszemélyes küldetés keretein belül lesz lehetőségünk megtenni.

A frissen bemutatott kooperatív módban pedig háromfős csapatban gyűrhetjük az ellenfél hordáit. Természetesen saját túlélésünk mellett társainkéra is figyelnünk kell majd, okosan használva hősünk készségeit. Az ellenséges csapatok szintén különleges támadási módokkal próbálják kiiktatni egységeinket, így ennek is extra figyelmet kell szentelnünk.

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: