Through The Fragmentation

Fejlesztő: Pribelszky Máté
Megjelenés éve: 2021
Hungame pont: 83

A Through The Fragmentation egy különös és szürreális  belső nézetes kalandjáték, ahol a rejtélyes “Töredezettség” (Fragmentation) jelentheti az egyetlen esélyt arra, hogy kimenekülj a labirintus szerű épületek közül.

A játékban egy madár ügynök szerepében találja magát az ember, akinek feladata megtalálni a misztikus töredezettséget. A játék során igazából gőzöd sincs mi ez, vagy ki ez, de a környező irodaházakat átkutatva talán válaszokat is találhatsz.

A Through The Fragmentation nagyjából 20 perc játékidőt foglal magába, ami alatt felfedezheted a teljes iroda komplexumot ami inkább egy labirintusra emlékeztet néha. Beszélgethetsz más madarakkal és néhány környezeti puzzle is szembe fog jönni, amiknek sokszor nem is csak egy jó megoldása létezik. és természetesen arról se feledkezzünk meg, hogy a játékban számtalan easter egg lett elrejtve, ember legyen a talpán aki mindet megtalálja (és biztos benne, hogy mindet megtalálta 😀 )

A Through The Fragmentation egy sorozat része, az első rész egy sivatagban játszódik és The Hidden Fragmentation címen érhető el itch.io-n (ingyen vagy annyiért amennyit rászántok). Illetve már a folytatás is készül aminek fejlesztését Twitteren követhetitek.


Ha tetszik amit csinálunk és szeretnél hozzájárulni, hogy a blog még sokáig működjön és reklámmentes maradjon, akkor támogass minket Patreon-on.


Kövess minket azon a felületen, amit a legszívesebben használsz:
Discord, Facebook, Facebook csoport, Instagram, Twitter, RSS

Az aktuális hazai játékokhoz és játékfejlesztéshez kapcsolódó események naptárját itt találod.

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑