Ti küldtétek 2024 Február

A blogon lehetőség van játékok beküldésére, amivel már így is rengeteget segítettetek az elmúlt években. Viszont sok olyan játékot is küldtök be, ami mérete/eladási számai vagy egyéb okok miatt nem fér be az archívumba. Ezeknek a játékoknak szeretnénk megjelenést biztosítani a “Ti küldtétek” rovatban. Most következzen három ingyenes cím: az Ancient Misunderstanding, a Cute Critter CARNAGE és a Jerico Proxyma – Zsiványűr


Ancient Misunderstanding

Kalandozz az Ancient Misunderstanding humoros félreértések világába, amelyek egy fáraó és egy földönkívüli látogató között zajlanak az ókori Egyiptomban. Legyél az őrző, aki hatékonyan kezeli az erőforrásokat, hogy piramist építsen az idegen lénynek.

A játék ingyenesen játszható böngészőben itch.io-n: Ancient Misunderstanding
Készítette: Simó Marcell, Dózsa Erik


Cute Critter CARNAGE

A Cute Critter CARNAGE egy platformer játék, ahol te (és a barátaid) segítesz Pockynak visszaszerezni elveszett tojását. Ne engedd, hogy az aranyos megjelenés és történet becsapjon! A játék kifejezetten kihívást jelent azoknak, akik kedvelik ezt a műfajt. Hódítsd meg az apró platformokat, kerüld el a gonosz, de kiszámítható csapdákat.

A játék meglehetősen fárasztó lehet, mivel Pocky és barátai 40 szinten kell továbbjussanak 8 fejezeten keresztül! Ne felejts el szünetet tartani két idegösszeomlás között, mivel a játék amúgy is rendelkezik automatikus mentési funkcióval.

A játék ingyenesen játszható böngészőben itch.io-n: Cute Critter Carnage
Készítette: Fekete Attila


Jerico Proxyma – Zsiványűr

A Zsiványűr egy csapatos szerepjáték (nem Multi-Player), de ugyanitt kipróbálhatjátok az űrhajó csatát kiképzéssel és egy bónusz kalandjátékot. A játék nehéz.. szokj hozzá hogy kevés a lőszered és az életed, és jó ha minden zugot átnézel. Minden túlságosan nehéz harcot meg tudsz kerülni vagy tudsz hatástalanítani ha alaposan szétnézel mit használhatsz a javadra .. egyben a legfontosabb. GONDOLKODJ!

Te ugyanebben a helyzetben mit tennél? Bármikor menthetsz.. ezt használd az előnyödre. és ments is gyakran. A játékhoz több mid-híres zeneszerző is ajánlott zenét: Retröxx, Stellardrone, Damocles, Girl in the Mirror

Jerico Proxyma az emberiség legtávolabbi kolonizált galaxisa egyik legsötétebb korszakát éli meg, 4 hatalmas kalóz klán uralkodik, a Kannibál, Samir fiai, az Ezersárkány és végül a Néma Alkony. A rendvédelmi szervek, a Véderő tehetelen az előretörésükben ellen fényében az emberi élet semmit sem ér, elnyomás, rabszolgaság és az ember áldozatok mindennaposak. A naprendszer egyik roncs hajójának béna legénysége viszont azonban láncreakciót indít be, ami átírja majd történelmet… ezek lennénk mi, a Gazemberek. A játék összefoglalva kicsit olyan mint egy retro-szocreál masseffect nintendo konzol grafikával.

A játék facebook oldala: https://www.facebook.com/Jericoproxyma
A Jerico Proxyma letölthető innen ingyenesen:
rpgmakerhungary.hu/games/JericoProxymaCSATA.zip

Ti küldtétek 2024 Február” bejegyzéshez egy hozzászólás

Új írása

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑