Készülő hazai játékok – 2024

Manapság mindenhol arról olvasni, hogy hány projektet kaszáltak el, vagy mennyi embert építettek le. Ezért gondoltam, hogy hozok egy kis gyűjteményt arról, hogy itthon még mindig nagyon sok ígéretes projekt van készülőben. Reméljük mindegyik el is éri a megjelenést és sok ember próbálhatja majd ki őket! Egy-egy wishlist-tel még ti is segíthettek azokon a projekteken amik tetszenek!


Moses & Plato – Last Train to Clawville
Steam
Egy gyilkossági rejtély, ahol te vagy a fő gyanúsított! Egy béke misszióra indult nagykövetet gyilkoltak meg a Clawville Expresszen. Az idő múlik, ahogy nyomokat kutatsz, hallgatózol, és kihallgatod az utasokat. Sikerül megoldanod az ügyet, mielőtt a vonat elérné az utolsó állomást?


PUNK
Steam
A PUNK egy akciódús roguelike játék, mely egy rejtélyes nyitott világban játszódik, ahol a harc és a felfedezés vannak előtérbe. Vágd keresztül magad változatos világokon, fedezd fel a különböző ökoszisztémákat, és gyűjts össze modulokat, hogy testreszabhasd a hajódat.


RetroSpace
Steam
Egy diszkó-punk űrhorror, ahol lehetőséged van arra, hogy sötétben sunnyogó, vagy mutáns akcióhős legyél, miközben próbálsz túlélni egy fekete lyuk által elnyelt űrállomáson. Elképesztő élmény, melyben furcsa lények, immersive feture-ök, időugrások és ’70-es évekbeli bajuszok várnak rád!


Ghostboy
Steam – Kipróbálható demo elérhető Steamen
Visszatérnél a halálból, hogy segíts a szeretteidnek átvészelni a gyászt? Hozz sorsfordító döntéseket, micromanage-eld a családi kapcsolatokat, és győzd le a negatív gondolatokat tower defense pályákon keresztül. Vigyázz, minél súlyosabb a mentális zavaruk, annál nehezebb lesz a feladatod!


Chicken Police: Into the HIVE!
Steam – Kipróbálható demo elérhető Steamen
Egy őrült történet a veszteségről, barátságról, összeesküvésről, és… csirkékről?! Két kakas nyomozó készül belevágni a rovar alvilágba, hogy felfedje a világméretű összeesküvést, miközben saját belső démonaikkal is megküzdnek ebben az állati noir kaland-szatírában.


Life CODE
Steam – Kipróbálható demo elérhető Steamen
Egy félig nyitott világú TPS, akció-kaland, cyberpunk/post-apokaliptikus stílusú történet orientált játék. Számos fegyvert, kiegészítőt, járművet, közelharci képességet és időlassítást használhatsz, hogy átverekedd magad a ellenfeleken.


Fragmented City
Steam – Kipróbálható demo elérhető Steamen
Egy lenyűgöző belső nézetes kalandjáték, melyben nagy hangsúlyt kap a felfedezés és a karakterek közötti kapcsolatok. A Fragmented City tele van furcsa karakterekkel, kanyargós történetekkel és érdekes városi helyszínekkel.


Behind the Beyond
Steam – Kipróbálható demo elérhető Steamen
A “Behind the Beyond” egy point & click kalandjáték egy varázslatos világban, mely tele van magyar népmesékkel. Segíts Jánoskának, a szegény ember legkisebb fiának, felfedni a királyság rejtélyeit, és megtalálni igazi hivatását. De légy óvatos, a döntéseid formálják a királyság és népe jövőjét!


Mandragora
Steam
Hasíts, égesd, és dühöngj végig a Mandragorán, egy 2.5D oldalnézetes akció-RPG-n, melyben mély Metroidvania és Soulslike elemek találhatóak. Gyújtsd fel boszorkány lámpádat, lépj be az Entropia sötét birodalmába, és tépd ketté a valóságot!


Little Astronaut : RED PLANET EXPLORER
Steam
Fedezd fel a Mars-on található bázis rejtett titkait, és vezesd saját kutatási projekted ebben a szórakoztató és izgalmas kalandban, mely logikai feladványokat és bázis- és kutatás management elemeket ötvöz!


Antique Restorer
Steam – Kipróbálható demo elérhető Steamen
Javíts antik vázákat, tányérokat, szobrokat, és kövesd egy fiatal restaurátor útját, ahogy a szakma mestere válik belőle.


Islands & Trains
Steam
Alkoss apró diorámákat akár egyetlen pajtával vagy idillikus falvakat sűrű erdőkkel. Húzd fel saját vasútvonalaidat a kedvenc szigeteden. Helyezz állatokat a vidéki tájra, és csak figyeld, élvezd az alkotásodat. Merülj el a legtökéletesebb hely keresésében ezeknek az apró daraboknak.


Warbyte: Operation Falcon
SteamItch.io
Egy FPS ami ötvözi a modern és klasszikus játékmenetet, ahol taktikusan játszhatsz, vagy őrült, gyors tempójú harcba bonyolódhatsz. Hozz létre saját szobákat, és élvezd a játékot, ahol a győzelem csupán a képességeiden múlik.


HexLands
Steam – tervezett megjelenés 2024
A HexLands egy körökre osztott, roguelike városépítő játék, mely békés, procedurálisan generált középkori szigeteken játszódik. Telepedj le minél több szigeten, kezeld az erőforrásaidat, teljesíts küldetéseket, használj speciális eszközöket! Meddig tud terjeszkedni a birodalmad?


Ha tetszik amit csinálunk és szeretnél hozzájárulni, hogy a blog még sokáig működjön és reklámmentes maradjon, akkor támogass minket Patreon-on.


Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑