Előzetes: WILD Tactics

Ha szereted az XCOM-ot és a Chicken Police univerzumát, akkor a magyar fejlesztésű Wild Tactics lesz a következő kedvenced. A vad és humoros stratégiai játék egyedi hangulatával és taktikai mélységével hamar belopja magát a szívedbe!

Képzelj el egy világot, ahol a Chicken Police univerzuma találkozik az XCOM stratégiai játékok izgalmával. A Wild Tactics ezt az álmot valósítja meg, egy különleges, magyar fejlesztésű játék formájában. Ebben a vad és humoros világban állatkarakterek bőrébe bújva kell harcolnod és taktikai döntéseket hoznod, hogy felülkerekedj az ellenségeiden.

A játék a Chicken Police jól ismert, noir stílusú univerzumában játszódik, amely egyedi hangulatot kölcsönöz a taktikai csatáknak. Az XCOM rajongói örömmel fogják tapasztalni, hogy a Wild Tactics hasonlóan mély stratégiai élményt nyújt, ahol minden döntésnek súlya van, és ahol a helyes taktika győzelemhez vezethet.

A Wild Tactics nemcsak izgalmas kihívásokat tartogat, de humorban sem lesz hiány. Az antropomorf állatok világában a karakterek közötti interakciók és a csípős dialógusok garantáltan mosolyt csalnak az arcodra. A játék során különféle hősöket irányíthatsz, mindegyikük egyedi képességekkel és személyiséggel rendelkezik, ami még érdekesebbé teszi a stratégiázást.

Tehát, ha egy egyedi és szórakoztató stratégiai játékot keresel, ahol a taktika és a humor kéz a kézben jár, a Wild Tactics a te játékod lesz! A megjelenési időpontról még nincs pontos információ, de wishlistre már rakhatjátok a játékot, hogy ne maradjatok le semmiről!

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑