Milyen magyar játékok készülnek, vagy jelenhetnek meg 2019-ben?

Megpróbáltam összeszedni azokat a játékokat amik készülőben vannak hazai stúdióknál és 2019-re vannak bejelentve, vagy van rá esély hogy még idén megjelennek. Most pedig anélkül, hogy szaporítanám a szót, következzen a 2019-ben várható magyar játékok listája:

Chicken Police
Chicken Police avagy Csirkekopók címmel készül a magyar The Wild Gentlemen játéka, ami egy igazán rendhagyó noir kalandnak ígérkezik. A történet két kakas nyomozó köré épül, akik Clawville városának sötét titkait készülnek felderíteni.

Crazy Justice
Régóta húzódik a megjelenés, de remélhetőleg idén végre tényleg a virtuális polcokra kerül. Az early access 2018 Aug 23 óta játszható Steam-en.

Fabular: Once upon a Spacetime
Ez sem egy ma elkezdett project, hiszen már 2016-ban Kickstarterre vitték a játékot. 2018 októberében egy újabb kört futottak a platformon, azóta viszont nincs hír róluk. Reméljük, a fejlesztés azért továbbra is folyik a háttérben.

Overlanders
Nekem azonnal a jó öreg Star Wars fogatverseny ugrott be, mikor először láttam az Overlanders trailerét. A játékon a Run-Down Games csapata dolgozik és 2019 első negyedévében várható a megjelenés.

Infected Shelter
A Dark Blue Game kétfős csapata a korábbi békésebb játékmenettel rendelkező játékok után egy kissé véresebb, fröcsögősebb irányt vett alkotáson dolgoznak. Várható megjelenés 2019 első negyedévében.

Black Geyser
A Black Geyser egy igazi régivágású szerepjáték, ami a Baldur’s Gate és az Icewind Dale nyomdokaiban jár. Akik támogatták a játékot Kickstarteren, már elvileg kipróbálhatták az Early-Access verziót, de a weboldaluk leírása alapján lehetőség van rá, hogy későbbi támogatók is kapjanak hozzáférést.

Flux Caves
Szerény személyem dolgozik ezen a játékon, nem is olyan régen. A régi sokoban és pipe játékok alapmechanikáit próbáltam beültetni egy the Witness szerű játékmenetbe. Várható megjelenés 2019 Augusztus

Operencia: The Stolen Sun
Az Operencia egy különleges dungeon crawler játék lesz. A fejlesztő a Zen Studios és várhatóan 2020-ban jelenik meg.

S.W.I.N.E. Remastered
A jól ismert klasszikus RTS felújított változata is érkezik idén. Talán már húsvétkor is irányításunk alá vonhatjuk a nyulakat? 🙂

Moss Destruction
A Mossorian Birodalom kihalóban van. Az egykor virágzó civilizációt, amely az örömteli fotoszintézisben élte életét, most a kihalás fenyegeti. Az 1.0-ás verzió érkezése 2019-ben!

Vagrus
A Lost Pilgrims Studio csapata készíti a Vagrus: The Riven Realms című játékot, aminek alfa változata már 2018-ban elérhető volt. A játék hatalmas, egyedi tájakon kalauzol át, hosszabb-rövidebb sztorikkal átszőve a kalandot.

Everreach
A Meridian: New World fejlesztőjének új játékában, az Everreach: Project Edenben új otthont kell találnunk az emberiségnek.

Tank Maniacs
A Gamelab csapata nem sokat pihent, hiszen a nagyon egyedi Wormster Dash megjelenése után egy évvel úgy néz ki újabb játékkal jelentkeznek, ez pedig nem más, mint a Tank Maniacs!

Terraforming Earth
A Terraforming Earth-ben három kis robottal kell helyreállítani az elsivatagosodott Földet. Steam Early Access: 2019 Nyár

Milyen magyar játékok készülnek, vagy jelenhetnek meg 2019-ben?” bejegyzéshez 6 hozzászólás

Új írása

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: