USS Stinger

Fejlesztő: ‘A’ Studio, Novotrade
Kiadás éve: 1989

A USS Stinger egy 3-D harci tenegeralattjáró szimulátor. A játék célja, hogy ellenséges konvojokat kutassunk fel és elsüllyesszük a kísérőiket torpedók használatával. Szabadon navigálhatunk konvojok, kikötők és környezeti veszélyek között, közben pedig figyelni kell az üzemanyagszintet és a rendelkezésre álló oxigént. Utóbbiak kellően nehézzé és izgalmassá teszik a játékmenetet.

A játék megjelent Nautilus címen Videoton TVC és Spectrum gépekre is!

TVC újság 17. szám: A játék célja nyílvánvaló: meg kell semmisíteni az ellenséges hajókat. A hajók négy konvojba rendeződve haladnak a program által kijelölt útvonalon. Minden konvojba három hajó, egy teherhajó és két romboló tartozik.
A tengeralattjáró sok tekintetben hasonlít a II. világháborúban résztvettekre, de a műszerfal és a fegyverek kialakításánál inkább ügyeltünk a játszhatóság szempontjára, mint arra, hogy minél reálisabb szimulátort készítsünk.
USS Stinger - Magyar Fejlesztésű Játékok
USS Stinger – Magyar Fejlesztésű Játékok

Legyél a USS Stinger kapitánya, legyen tiéd ez a támadó osztályú tengeralattjáró. Süllyessz el ellenséges hajókat, de közben vigyázz, nehogy bekerítsenek az ellenséges rombolók, különben könnyen a tengerfenéken végezheted.

A játékban négy nehézségi szint közül választhatsz, ez magában foglalja a “taktikai köd” használatát is.

Fejlesztők: Palanki Lajos, Vitray Péter

USS Stinger” bejegyzéshez egy hozzászólás

Új írása

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑