Seesaw

Fejlesztő: Varga Domokos, Miklós D., Ruzsa Ferenc – SoftView
Kiadás éve: 1984

Ruzsa Ferenc egyik legelső játéka a Seesaw volt, ahol a végletekig pontosan leprogramozott fizikai hatások olyan szinten kihasználták a C64 kapacitását, hogy az néha annyira túlmelegedett, hogy lefagyott a gép.

Egy kis ízelítő a történetből: egy gonosz (de gyáva) lord elrabolta a testvéreidet és neked kell megmentened őket az eszedet használva. Van egy mérleghinta a kastély pincéjében és ő próbál köveket hajigálni rád, hogy összetörjön. Neked azt a pillanatot kell kihasználnod, mikor a kő földet ér és ezzel a kastély tetejére juthatsz.

Azonban a gonosz lordnak vannak gremlinjei is. Ők elkapnak mindent, ami túl közel kerül a kastély falához. Ez azt jelenti, hogy nem tudsz azonnal felkatapultálni a tetőre. Össze kell gyűjtened a köveket, amiket a lord korábban ledobált és az egyik végére pakolni a mérleghintának és egy új leeső kő erejét használva kilövöd őket ezzel átverve a gremlineket akik belekapszkodnak a kőbe. Amint sikerült megtisztítanod az utat a tetőig, megkockáztathatod, hogy fellövöd magad a lord szintjére.

3 thoughts on “Seesaw

Add yours

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com.

Fel ↑

%d blogger ezt kedveli: