Horror City

Fejlesztő: Novotrade
Kiadás éve: 1989

A Horror City egy a Dredd Bíró-hoz kapcsolódó játéksorozat második része, amit a Novotrade készített. A helyszín nem más mint Mega City One, ahol céllövölde szerű játékot játszhatunk. A pályák elején megtekinthetjük minden alkalommal, hogy kik lesznek az ellenfeleink, akiket likvidálni kell.

Horror City - Magyar Fejlesztésű Játékok - C64

Nehezítés a játékban (amit nem teljesen értek), hogy a telitalálattal nem elintézhetőek az ellenséges karakterek. Csak akkor tudjuk őket kilőni, ha a teleport globe-okat vesszük célba amiket többnyire az övükön hordanak. Ráadásul ezekkel könnyedén át tudnak ugrani a pálya túloldalára.

Horror City - Magyar Fejlesztésű Játékok - C64

A pályát úgy tudjuk bejárni teljes egészében, ha a célkeresztet kihúzzuk a képernyő szélére. Ez viszont megnehezítheti a célzást, ami már eleve nem könnyű a kis célpontok miatt. A játékmenet kicsit lassú és túlságosan nagy precizitást igényel a játékostól, ráadásul bármikor egy pillanat alatt meghalhatunk a semmiből.

A retrovania blog írója egy eszméletlen hosszú posztot írt a játékról (angolul), aki szeretne nekifutni, itt találja: Horror City

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: