Choplifter (Plus/4 port)

Fejlesztő: Muffbusters
Portolás éve: 1990

c64krissz: A helikopteres játékok a C64-en valahogy mind jóra sikerültek. Ez is egy rém egyszerű, mégis jó játék. Embereket kell kimenekíteni az ellenséges erők karmai közül, és visszavinni őket a bázisra. Ennyi. A felső sorban lévő kiírás is felettébb tetszik, az sincs túlbonyolítva, mégis minden szükséges információt megad.

Érdekes, hogy az egyébként nagyszerű 1982-es játékról nyolc évvel később, hogyan nyilatkozik a portot készítő Mucsi a prog text-ben:

Helló srácok !!! Itt van Mucsi … 1990.05.13. Ez az új konvertált játékom … Ez a játék egészen s**r amit konvertáltam !!! Irányítás: Joystick az egyes portba Ez az intró, zene és játék általam lett konvertálva. Üdvözlet nekik:  MUFFBUSTERS – JEVA,STEVO,BATYA,KABO,CSENDI,REJO – PIGMY,CROWN,BEGINNER DUO,OBELIX,PIT,THE VULTURE,BOOMBY,KTS,ADEPTSOFT,KNM,CMS,MAD,MISZLAI,GSL,SCF,COBY,CALLISTO,TCFS,TTL,CSM,DIGIT SOFT,SOMI,TBB,TEC,LTA,LBL,JOHNNY,TARZAN és neked !!! A legfrissebb Muffbusters programok: MB.MEGADEMO,REAL ACID !!!,BARBARIAN I.,SPY VS SPY III.,MUCSI’S DIR 2.,NIGHT MISSION … Nyomd le a Space-t !!!

Choplifter (Plus/4 port)” bejegyzéshez egy hozzászólás

Új írása

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: