The Adventures of Batman & Robin

Fejlesző: Appaloosa
Kiadás éve: 1995

A játék első verziója 1994-ben jelent meg a Konami gondozásában SNES konzolokra. Később, 1995-ben készítette el a Novotrade a Game Gear portolást, de volt még belőle Genesis és Sega CD verzió is.
A The Adventures of Batman & Robin legnagyobb részben egy akció-kaland platformer játék, amiben Batmant irányítva kell mindegyik pályát megtisztítani a bűnözőktől.

A Game Gear-re készült játék, nem nevezhető portnak, az sokkal inkább egy különálló játék, játékmenetében és grafikájában is teljesen eltér a SNES-re készült Konamis játéktól.

The Adventures of Batman and Robin game gear - Magyar Fejlesztésű Játékok

Joker bandát toborzott Batman régi ellenségeiből, elrabolta Robint, ezután pedig egyértelmű, hogy meg kell mentenünk őt. Négy pályából áll a játék és mindegyik pálya kettő, vagy három szintből áll. Minden szint végén van egy komolyabb ellenfél, a pálya végén pedig egy komolyabb boss-al küzdhetünk meg, aki már a képregényekből jól ismert főgonoszok egyike.

Batman többnyire távolról lövöldöz ellenfeleire a játékban – végtelen számú batarang áll rendelkezésére hozzá -, de különböző powerup-okat felvéve limitált töltényszámú, de erősebb fegyvereket is használhat. Abban a pillanatban, hogy Batman közel ér egy ellenséghez, közelharci módba vált át, ilyenkor sokkal nagyobbat sebző támadásai elérhetőek, mint távolról.

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑