Witchcraft

Fejlesztő: Brainfactor Entertainment
Kiadás éve: 2002

A Witchcraft egy akciójáték. Egy boszorkány bőrébe bújva ilyesztő Darkhorn barlangjain át repkedhetünk 17 pályán keresztül. 11 varázslat és számos powerup segít, hogy semlegesíthessük ellenfeleinket.

Utunk során szembetalálkozunk majd denevérekkel, pókokkal, sárkányokkal és gonosz varázslókkal. A Witchraft-ban öt Boss-al küzdhetünk meg, a történet pedig képregények formájában bontakozik ki.

Witchcraft - Magyar Fejlesztésű Játékok

Playdome: A játékosok körében egyelőre kevésbé ismert csapatról némi háttérinformációval is szolgálnánk. A 2000-ben alakított cég az évek során elsődlegesen a német Data Becker és az amerikai ValuSoft részére dolgozott különböző szoftverek fejlesztésén. Az előbbi számára készült el 2001-ben a WitchCraft, és az ő megbízásából dolgoztak a Highland Warriors intró-animációjának mocap-jén, valamint a Mah Jongg World és az America II. zenéjén. A ValuSoft részére PDA programgyűjteményeket és a Print Shop programok fejlesztőeszközét készítették el. Ez év elején állították fel saját Motion Capture stúdiójukat, ahol többek között a Stormregion Panzers-ének, valamint a Cauldron két játékának készítik a mocap animációkat. Mivel a Data Becker leállt a budget-játékok kiadásával, a béta fázisig elért, Tortuga Bay munkacímű kalózos akciójátéknak a Brainfactor újra kiadót keres, miközben a fent említett RPG játékon dolgoznak.

Witchcraft - Magyar Fejlesztésű Játékok

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑