Magnetic Joe

Fejlesztő: Most Wanted Entertainment
Kiadás éve: 2006

MobilArena: Bemutatásra kerülő programunk rögtön két dolog miatt is különleges: egyrészt ingyenes, másrészt magyar fejlesztésű. A Magnetic Joe egy szintén meglehetősen egyedi koncepcióra épülő ügyességi játék, ahol célunk Joe, a mágneses töltéssel rendelkező… labda eljuttatása a kijáratig.

A képek alapján egy kétdimenziós platformjátékkal állunk szemben, de a program más, mint amit megszokhattunk. Joe-t ugyanis gyakorlatilag csak közvetve irányítjuk, tehát nem mi toljuk előre, még csak ugrani sem tudunk vele. Az egyetlen dolog, amibe beleszólásunk van, az az, hogy Joe mikor legyen “mágneses” – ennek segítségével tudunk haladni.

Magnetic Joe - Magyar Fejlesztésű Játékok

A pályán ugyanis el vannak helyezve kék kockák, melyek közelébe érve Joe arra löki magát, amerre az azokon szereplő nyíl mutat, de csak akkor, ha épp megérintjük a képernyőt és feltöltjük Joe-t. A cél már tiszta, a nehezítés a falakon elhelyezett tüskékben keresendő, azokra érve ugyanis kezdhetjük elölről a próbálkozást.

Bár a játékmenet egyszerűségéből adódóan nem kommersz, kissé kiábrándító, hogy a szinteken csak a készítők által megálmodott útvonalakon lehet végigmenni, mivel a kék nyilakat nem tudjuk áthelyezni. Ettől függetlenül azért van kihívás, a kereken negyven darab pályán versenyezhetünk az idővel, plusz egyes szinteken vannak rövidebb, de nehezebb utak is. Mindenkinek ajánlom kipróbálásra.

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: