Game In a Bottle: Arena játékok

Fejlesztő: Game In a Bottle
Kiadás éve: 2007 – 2008

A Game In a Bottle főleg webes nagyon egyszerű gamejam szerű játékokkal foglalkozott eleinte. Ezeket most egyetlen posztban mutatjuk be röviden. Három arena típusú játékkal jöttek ki 2007-ben. A játékok alapja egyértelműen ugyanaz, hiszen mindegyikben egy (űr)hajót kell irányítani.

  • Saucer Arena: Lépj be az arénába és küzdd fel magad, hogy te legyél a legnagyobb UFO bajnok.
  • Cursed Winds: A rivális admirális ellopot egy nagy erővel rendelkező relikviát, ezzel minden hajózóra átkot hozva. Állítsd meg a flottáját mielőtt túl késő.
  • Treasure of Cutlass Reef: Elképzelhetetlen kincsek az ellenség kezén! Tudják, hogy jössz… Semmisítsd meg az armadát és legyen tiéd az arany!

Gyakorlatilag ugyanaz a játék mind a három, de látszik a folyamatos fejlődés. Mindegyik egy képernyőn játszódik, és sorra jönnek az ellenséges hullámok amik ellen védekeznünk kell. Ha az adott pálya ellenfeleivel végeztünk, lehetőségünk van fejleszteni az arzenálunkat, majd kezdhetjük a következő pályát.

A fenti három játék 2007-ben jelent meg, majd ezeket követte egy már sokkal inkább külön játékként kezelhető termék a “Baloon Invasion”. Személy szerint inkább visszalépésnek éreztem hiszen helyhez kötött ágyúkat tudunk benne csak irányítani, illetve légitámogatásokat kérni. Persze lehet, hogy van mélysége a játéknak, ha tovább viszi az ember. Ha valakinek van türelme végigvinni, szívesen várjuk a beszámolóját! 😉

Baloon Invasion - Magyar Fejlesztésű Játékok

A játékok ingyenesen játszhatóak a http://www.gameinabottle.com weboldalon. Ha el szeretnétek indítani őket, akkor egy jóféle Internet Explorer-t javasolnék, mert a modernebb böngészőkben nekem működtek.

Ha további ingyenes magyar fejlesztésű játékokat keresel, akkor látogass el ide: Ingyenes Magyar Fejlesztésű Játékok

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑