iCarly

Fejlesző: Human Soft
Kiadás éve: 2009

A televíziós sorozaton alapuló iCarly egy lányról szól akit Carly Shay-nek hívnak és a saját webes show-műsorán dolgozik. Ennek címe iCarly és segítségére a munkálatokban két legjobb barátja Sam és Freddie. Carly videója amit feltöltöttek az oldalra letörlődött és időközben az is kiderül, hogy Nevel áll a törlés hátterében.
Tehát Carly és barátai nekiállnak, hogy helyrehozzák a weboldalt, mindezt pedig tíz minijátékon keresztül teszik ami egyenként a show elemeit takarják.
A játékban lehetőség van saját epizódok elkészítésére is amiben mi választhatjuk ki a szereplőket, szín sémákat, hangokat, bevezetőt, outrot és sok más elemet. Egészen négy játékosig lehetőség van kooperatív játékra is.

A kritikák sajnos általánosságban inkább a mérleg negatív irányába billentek, de azt sokan dicsérték, hogy elkészíthetjük benne a saját webisode-jainkat is. Fő problémaként a játék rövidségét jelölték meg legtöbben. 2010-ben elkészült a játék második része, ami szintén nem lett nagy siker, de ennek készítésében már magyar fejlesztők nem vetek részt.

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: