Alteroplay

Fejlesztő: Musketeer Games
Kiadás éve: 2011

PCWorld: Belépés és karakterlétrehozás után a hotelszobádból indulsz ki. Egy földgömbön több cél közül választhatsz – nekem az első pálya egy tengeröböl volt, ahonnan tizenkét igazgyöngyöt kellett összeszedni a kinyíló-becsukódó kagylóhéjak rejtekéből, miközben cápák úszkáltak körülöttem.

A többi helyszín később nyílik – jelenlegi észrevételeim szerint heti egy-két alkalommal mehetsz új területre. Ezeken felül vannak lelakatolt pályák, melyek 10, 20, 30 illetve 40 játékos sikeres meginvitálása után válnak elérhetővé, akik az ismerősed köréből kerülnének ki – ha te csatlakozol a baráti körödben 41-ikként, akkor már minden lakatos pályát megnyitva találsz!

Alteroplay - Magyar Játék
Alteroplay – Magyar Játék

A pályákon gyűjthetsz utazási pontokat, tárgyakat a kincses széfedbe, és kétféle zsetont is (megnyerős zöld, illetve megvevős piros). Ha inkább fizetnél, az se lesz borzasztó összeg: két dollár negyven cent mindösszesen a VIP tagság. Ami pedig a hab a tortán: nem csak virtuális díjakat, de valódi nyereményeket is bezsebelhetsz idővel – a teljesség igénye nélkül iPhone4, parfüm, X-Box 360 Kinecttel, iPad2 32G várhat rád… az ember szájában összefut a nyál.

Bővebb ismertető majd az alaposabb teszt után. Most megyek játszani!

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑