Ironkraft – Road to Hell

Fejlesztő: Invoker Studios
Kiadás éve: 2015

Gamekapocs: A játék egy alternatív második világháborúban játszódik. ahol a nácik, a zombik, valamint az idegenek is jól megférnek egymás mellett. A sztori szerint a németek hasznosították egy Berlin mellett lezuhant UFO földönkívüli technológiáját – mondanunk sem kell, hatalmas előnyre tettek így szert.

Egy Mad Max-szerű posztapokaliptikus világról van szó, az emberek izolált városokban élnek, senki sem lehet biztonságban az utakon. A játékosok egy Chris R. Petrol nevű csempészt irányíthatnak, ő szállítja az élelmiszert a városoknak, amit persze a gonoszok nem hagynak. Hősünk részletesen testre szabhatja a verdáját, fegyvereket szerelhet rá, így nem fog az útonálló bandáktól megijedni. Az abszurd humor garantált!

Iron Kraft - Road to Hell - Magyar Játék

Gamestar: A magyar Invoker Studios szenvedélyprojektje, az Ironkraft – Road to Hell egy elborult ötletekkel telepakolt 2.5D-s, oldalnézetes, fizikaalapú autós brawler, amelyet az Earn to Die és a Trials sorozat ihletett. A feladatunk az, hogy városok között ingázva a túléléshez szükséges javakkal kereskedjünk, miközben folyamatosan fejlesztgetjük a járművünket, hogy az utunkba akadó ellenfeleket (náci zombikat, idegeneket, pöttyös labdákat) minél eredményesebben tudjuk bedarálni.

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: