Police Tactics: Imperio

Fejlesztő: CyberphobX
Kiadás éve: 2016

A POLICE TACTICS: IMPERIO játékban Newport City, egy velejéig romlott és korrupt város törekvő rendőrfőnökeként kezded karrieredet. Te vagy a felelős a jog és a rend fenntartásáért. Koordináld a vészhelyzeti járművek és a városi rendőrség személyzetének munkáját, és vess véget a bűnözésnek.

A JÁTÉKRÓL

16 évvel ezelőtt Newport Falls városát az IMPERIO bűnszövetkezet uralta. A csoport tagjai rettegésben tartották az egykor festői Newport Falls-t, a várost megbénította a szervezett bűnözés. A rendőrség hosszú időn át nem volt képes szembeszállni ekkora erővel, így az IMPERIO azt tehette, amit csak akart. Aztán egy napon megjelent a színen egy John Croft nevű furfangos rendőr. Csoportjával képes volt apránként véget vetni a szindikátus rémtetteinek. De épp, mielőtt letartóztathatta volna a vezért, csapatával együtt nyomtalanul eltűnt. John Croftot, a hőst és egy kisfiú apját nem sokkal később holtan találták. Két golyóval a mellkasában. De az ügyet sosem oldották meg. Az IMPERIO eltűnt, a város pedig virágzott, és nagyszerűen fejlődött.

Police Tactics Imperio - Magyar Játék

16 évvel később már semmi jele annak, ami annak idején történt. Az IMPERIO visszatért, és elárasztotta a várost a bűnözés minden formájával. Megtörténik az elképzelhetetlen, pont akkor, amikor a polgármester nagyszabású bankettet tart, hogy ismertesse a hónapok óta egyre izmosodó szervezett bűnözés elleni jövőbeni stratégiát. Az előadás közben egy sötét alak fegyvert ránt, és rálő a polgármesterre. Fegyverdörgés, üvegcsörömpölés; kitör a pánik. Először csak annyit látni, hogy a polgármester a földön hever. Mellette a rendőrfőnök, Michael Reese szitává lőtt teste. Megmentette a polgármester életét, saját magát áldozva fel. A gyilkos megszökött, senki sem ismerte fel.

Police Tactics Imperio - Magyar Játék
Police Tactics Imperio – Magyar Játék

A POLICE TACTICS: IMPERIO játékban Harvey Croft szerepében neked kell betöltened a rendőrfőnök megüresedett pozícióját. Te vagy a felelős a jog és a rend fenntartásáért Newport Falls városában. Koordináld a vészhelyzeti járművek és a városi rendőrség személyzetének munkáját, és vess véget a bűnözésnek. Gondoskodj róla, hogy egy bűntett se maradjon büntetlenül, ítéld el az elkövetőket! Ti vagytok a szervezett bűnözés elleni harc első védvonala. Meg kell akadályoznod, hogy a bűncselekmények tovább szaporodjanak, és meg kell állítanod a legnagyobb hatalmú maffiózókat, amíg nem késő. Gyűjts és vizsgálj meg számos különféle bizonyítékot és védd meg a várost, mielőtt a bűn mocsarába fullad. Használd ki rendőri egységeid minden képességét. Képezz ki és vess be bűnügyi helyszínelőket, különleges egységeket, rendőröket és nyomozókat. Használd jól főhadiszállásodat, és hozd ki a legtöbbet a költségvetésből, hogy a lehető legmagasabb színvonalú rendfenntartó és bűnüldözési tevékenységet garantálhasd.

Ahogy egyre sikeresebb leszel a szervezett bűnözés elleni harcban, nagyobb felelősséget kapsz majd, miközben újabb területek, egységek és újítások válnak elérhetővé. Oldj meg izgalmas eseteket, nyomozz ki főbenjáró bűnöket és előzd meg a mindennapi kihágásokat. Képes leszel befejezni apád munkáját, és egyszer s mindenkorra végezni az IMPERIO-val?

POLICE TACTICS: IMPERIO egy realisztikus valós idejű stratégia, melyet a CyberphobX Ltd. és az astragon Entertainment GmbH fejlesztett.

Jellemzők:

  • Tartsd fenn a törvényes rendet Newport Falls városában
  • Küzdj a szervezett bűnözés ellen
  • Hangold össze a különféle rendőri egységek tevékenységét
  • Fokozatosan új rendőrőrsöket, fejlesztéseket és újabb egységeket tehetsz elérhetővé
  • Irányítsd és fejleszd főhadiszállásodat és erőidet
  • Valósághű vészhelyzeti járművek, amerikai és német rendőri egységek
  • Dinamikus nappal-éjszaka ciklus
  • Realisztikus rendőrségi rádió forgalom és szirénák

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: