Galaxy of Drones

Fejlesztő: Koodilab
Megjelenés éve: 2017

Gamepod: A manapság fejlesztés alatt álló nagy költségvetésű játékok mellett érdemes lehet pillantást vetni az indie alkotások felé is, hiszen több érdekes programot találhatunk közöttük. Egyik ilyen játék lehet a magyar Koodilab berkeiben készülő Galaxy of Drones is, amely a sci-fi tower defense projektet takar.

A játékmenet első látásra szerencsére nem tűnik nehéznek. A csillagtérkép a játék elején véletlenszerűen generálódik 5 bolygó típusból, ezeken 5 különböző ásványból, 3 lane elrendezésből, illetve változó számú és összetételű ellenséges drón hullámból. A csillagtérképen típusonként kell elfoglalni a bolygókat, és minden új típus megnyitásánál elérhetővé válik egy új torony és két újabb ellenséges drón.

A bolygók kezdetén az ásvány lelőhelyekre bánya tornyot kell építeni, hogy elinduljon a kitermelés, majd a kitermelt ásványból védő tornyokat építeni, hogy megvédjük a bánya tornyokat és a pálya lenti részén lévő kolóniát. Minden pálya végén kutatási pontot kap a játékos, amelyet az anyahajó fedélzetén tud szétosztani a bányász kolónia fejlesztésére.

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: