Towerland VR

Fejlesztő: Nemesys Games
Megjelenés éve: 2017

A Towerland VR egy tower defense játék, ahol a játékos is közvetlenül elmerülhet az akcióba az FPS játékmenetnek köszönhetően. A játék alapja, hogy falakat húzhatunk fel egy négyzethálós térre, amelyekre később tornyokat, vagy csapdákat építhetünk. Ugyanezeken a falakon tud mozogni a játékos a pályán belül.

Towerland GearVR - Magyar Játék
Towerland GearVR – Magyar Játék

A játékmenetet két fázisra bontottuk. Az első fázisban építed a labirintust és a védelmedet, hogy kiszúrj a támadókkal. Ilyenkor nem zavar semmi és nem kell kapkodnod, így érdemes körbenézned az ajándékládákat keresve amik őrült fegyvereket vagy pénzt rejthetnek!

A Towerland VR élja, hogy a játékos megvédje a piros kristályt pályáról-pályára, majd a végén megküzdjön a támadó seregek vezetőjével, egy vulkán tetején üldögélő sárkánnyal. Az ellenfelek a játék elején csak egy irányóból támadnak, később viszont többfelé, akár fölfelé is figyelnünk kell, mert lesznek akik léghajóról ugrálnak be majd mögénk a labirintusban.

“A játék készítésekor az volt a célom, hogy egy olyan játékot csináljak GearVR-ra, amit én is többször játszanék és nem csak öt percig lenne mókás. Mivel a Sanctum és az Orcs Must Die szériák nagy kedvenceim, így adta magát, hogy valami ilyesmit meg kell próbálnom összerakni. :)”

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: