Dustoff Heli Rescue 2

Fejlesztő: Invictus Games
Kiadás éve: 2017

Playdome: Két éve írtam szülővárosom egyik patinás játékfejlesztőjének akkor új játékáról, a klasszikus Choplifter újraértelmezését jelentő Dustoff Heli Rescue-ról – most pedig itt a Steam könyvtáramban a második rész.

Dustoff Heli Rescue 2 - Magyar Játék
Dustoff Heli Rescue 2 – Magyar Játék

Hogy mi változott? Nos, az alapok szerencsére nem, így akárcsak az első résszel, ezzel is remekül ellesz (sőt!), ők már vásárolhatják/tölthetik is. Akiket pedig érdekel, mi változott, az olvasson tovább…

Dustoff Heli Rescue 2 - Magyar Játék

Először is, a játék maga nagyobb lett. 35 pálya vár ránk, ahol 9 helikopterrel (és 3 egyéb járművel, például egy ufóval) és 11 fegyverrel tudjuk feladatainkat elvégezni. Most már nem csak kisrambókat fogunk kimenteni, hanem lesznek „sima” lövöldözős küldetések is: hol adott célpontokat kell megsemmisítenünk, hol pedig megvédeni bázisunkat vagy egy konvojt. Ennek megfelelően nem mindegyik légi kávédaráló jó minden célra, és a felszerelhető fegyverek is eltérnek típusonként. Ennek megfelelően az ellenség is változatosabb formában próbál borsot törni a nózink alá: bunkerek, AA rakétaállások, gépfegyveres pickupok, tankok, és még ki tudja, mik szórják ránk az áldást. Pont emiatt feszesebb is lett a játék tempója, ami kifejezetten jót tett neki.

Dustoff Heli Rescue 2 - Magyar Játék

Újdonság, hogy a lelőtt ellenért és a küldetések teljesítéséért pénzt kapunk: ebből tudunk a pályákon javítani és lőszert utántölteni, ebből tudunk új helikoptereket és fegyverzetet venni. Kicsit talán túl lett ez tolva, mert óhatatlanul is újra kell játszani egy-két pályát ahhoz, hogy a büdzsénk legalább nagyjából rendben legyen – lehetne olcsóbb is a tákolás és az utántápolás, mert ez a grind nem áll olyan jól a játéknak.

A teljes cikket a Playdome oldalán olvashatod tovább: Dustoff Heli Rescue 2

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: