Zero Caliber VR

Fejlesztő: XREAL Games
Megjelenés éve: 2018

Az XREAL Games korábban egy kicsit elrugaszkodottabb, Doom szerű élménnyel örvendeztette meg a VR lövöldéket szerető közönséget. Ez a játékuk viszont 180 fokos fordulattal a teljes realitást tűzte ki célnak.

IGN hu: A történet szerint az USA területén járunk majd valamikor a nem túl távoli jövőben, amikor is a víz mérgezővé válik, a fennmaradó, még iható készletekért pedig valóságos háború indul meg, amelyben a rendet fenntartani próbáló hadsereg, egy rakás militarista vállalat, no meg egy szekta is helyet kap, akik az azték esőistent imádják és fejükbe vették, hogy mindazok, akik nem csatlakoznak hozzájuk, pusztulhatnak.

A programban – amelyben az igen átgondolt kampányt egyedül, vagy akár kooperatív módban is végigjátszhatjuk – hiperrealisztikus harcrendszerre számíthatunk. Ennek lényege, hogy a célzás, a fegyverek kezelése, valamint azoknak az újratöltése pontosan ugyanúgy működik majd, mint a való életben, ha pedig kifogy a tár, külön meg kell tanulnunk minden eszköznél, hogy hogyan tudjuk azt az összecsapások hevében a lehető leggyorsabban újra cserélni. A nyílt területeken tartózkodni egyet jelent a halállal – a fedezékek, a guggolás, a kihajolás és a csendben mozgás az életünket jelentheti. A szoftverben a játékstílusunknak megfelelően alakíthatjuk át a fegyvereket is: ha a pontosságért rajongunk, lézeres célzásrásegítést alkalmazhatunk, de akár mind a két kezünkben egy-egy gépfegyverrel is csatába vonulhatunk, minden csak rajtunk áll. Az ígéretek szerint mindehhez igen tetszetős grafika társul majd felfedezhető nyílt terekkel, realisztikus fegyver- és háttérhangokkal.

Az eredeti cikk itt található: Zero Caliber VR IGN Hungary

Zero Caliber VR” bejegyzéshez egy hozzászólás

Új írása

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: