Magyar játékok készülőben 2.

Lassan egy éve volt, hogy utoljára összegyűjtöttem az itthon készülőben lévő játékokat,  most elkészült a frissített kiadás. A listában csak olyan játékokat találtok, amik egészen biztos aktívan készülnek jelen pillanatban is.


Cím: Dead World Heroes
Fejlesztő: Fehér Bálint
Készültségi állapot: 25% (Engine váltás előtt 50-60% volt)
Kövesd a fejlesztést: Facebook

A Dead World Heroes nem más, mint egy poszt apokalitptikus RTS-akció zombikkal. A történet szerint nem sokkal a a zombi apokalipszis kitörése után járunk és nekünk kell segíteni hőseinknek a túlélésben.
Idén egy pillanatig azt hittük, hogy a projektnek vége mikor komoly problémákba ütközött a fejlesztés és kicsit az is a levegőbe lógott, hogy nincs tovább. Kicsit később szerencsére értesültünk róla, hogy nem kisebb fába vágja Bálint a fejszéjét, mint egy engine váltás, hogy a felmerülő problémákat orvosolni tudja.

 

Cím: Vagrus – The Riven Realms
Fejlesztő: Lost Pilgrims
Készültségi állapot: 65%
Kövesd a fejlesztést: Facebook

Egy körökre osztott RPG játékról van szó, ami sok stratégiai elemet tartalmaz. Főhösünk Vagrus aki egy karaván vezetője és egy nem éppen vidám fantasy világban tengeti a mindennapjait. Többféle szerepet is betölthetünk a játék folyamán, így lehetünk kereskedők, felfedezők, de akár zsoldosok is.

 

Cím: Weird Dream
Fejlesztő: The Mysterious Machine
Készültségi állapot: 90%
Kövesd a fejlesztést: Facebook

A Weird Dream egy retro hangulatú Indie fejlesztésű Akció RPG videojáték, fantáziadús pályákkal és ellenfelekkel. A Weird Dream a játékmenetre helyezi a hangsúlyt, ami egy egyszerűsített kivonatát képezi a klasszikus Akció RPG-k nek. Kísérletet tesz a kilencvenes évekbeli videójátékok hangulatának megidézésére és közben az egyszerű pörgős játékmenettel igyekszik a játékost segíteni a kikapcsolódásban.
Weird Dream The Mysterious Machine

 

Cím: Chicken Police
Fejlesztő: The Wild Gentlemen
Készültségi állapot: 60%
Kövesd a fejlesztést: Facebook

A Chicken Police egy “állati noir kalandjáték”, mely egy fiktív világban, a Vadvidéken játszódik. Torokszorító történet, sokkoló, felnőtt témák és sajátos humor jellemzik. Mindezt a klasszikus “point&click” kalandjátékok és narratív szöveges játékok, azaz “visual novelek” elemeivel.

 

Cím: Black Geyser: Couriers of Darkness
Fejlesztő: GrapeOcean Technologies
Készültségi állapot: Béta tesztek folyamatban
Kövesd a fejlesztést: Facebook

A Black Geyser: Couriers of Darkness-t olyan klasszikus szerepjátékok inspirálták, mint a Baldur’s Gate és az Icewind Dale, ami már komoly érdeklődésre adhat okot, hiszen eme programok a mai napig népszerűek.
Az program cselekménye Yerengal világában játszódik, ahol káosz és kétségbeesés járja át az Isilmerald királyságot.

 

Cím: Fabular: Once upon a Spacetime
Fejlesztő: Spiritusgames
Késztültségi állapot: 75%
Kövesd a fejlesztést: Facebook

A játékot röviden talán úgy lehetne jellemezni, hogy egyfajta űr-népmese. A Fabular: Once upon a Spacetime sokat merít az FTL: Faster Than Light, a Star Control és a Path of Exile alkotásokból. Egy űrhajót irányíthatunk benne, ami a hét gonosz Fekete Lovag által ellopott Nap utáni hajsza közben izgalmas kalandokba keveredik.

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: