Tricky Truck

Fejlesztő: Archee (Soltész Péter)
Kiadás éve: 2011

A Sumotori Dreams alkotóját, Soltész Pétert úgy néz ki, hogy nem csak a nagydarab szumós japánok érdeklik, hanem a nyergesvontatók is. Megjelenésekor, 2011-ben a játék fizikája igencsak kiemelkedőnek számított.

Belsőség: A legszebb a történetben, hogy ingyen, legálisan letölthető innen. Természetesen a potyázás rejt magában némi kompromisszumot. Egyetlen típust próbálhatunk ki, és egy rakás mókás dologból kimaradunk – rakomány le- és felpakolása, idegen autók, satöbbi.

Tricky Truck - Magyar Játék Archee
Tricky Truck – Magyar Játék

Azért így sem rossz móka, ha pedig függőséget okozna, nagyjából 1200 Ft-nyi dollárért 45 napnyi felhőtlen, görnyedt nyihogást, vagy kevesebb, mint 3000 Ft-ért egész életre szóló liszenszet is vásárolhatunk a dombról hömbölödő döghöz.

Jóság. Ha te is irigyled a nyerges sofőrjét, aki lazán betolat azon a kertkapun, amin a nagyfater hetvenkettőben kasztnicserésre törte a Daciát, akkor kattints! Ha te is szeretnél bolíviai teherautó-sofőr lenni a Yungas roadon, tölts!

Ingyenes letöltés: Tricky Truck

További ingyenes magyar játékok: Lista megnyitása

Tricky Truck” bejegyzéshez egy hozzászólás

Új írása

  1. Kipróbáltam, jól el lehet vele szórakozni. Az online toplista és a közösség által összerakott pályák játszhatósága + pont, lehet versenyezni egymás ellen.

    Kedvelés

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑