Exile Squadron

Fejlesztő: One Bit Studio
Kiadás éve: 2019

Az Exile Squadron egy akciódús, sidescroller shoot ’em up játék, amelyet a műfaj legnagyobb klasszikusai ihlettek. Egy elit harcoscsapat tagjaként, fejleszthető fegyverek hatalmas választékát kapod kézhez, amik komoly segítséget fognak nyújtani a megszálló csapatok megállításában.

Történet:
2120-at írunk. A fejlett ionmotorok létrehozásával, a rendszer legtávolabbi bolygói is elérhető távolságba kerültek. Az emberiség végre mehódította a naprendszert. Számos hosszú és véres konfliktus  után az emberiség ráébredt, hogy együtt szebb jövőt teremthetnek maguknak. Ezután évtizedek teltek el konfliktusok nélkül: A Föld és Kolóniái aranykorukat élték.

Aztán egy szemvillanás alatt minden megváltozott. A Kolóniákat földi csapatok szállták meg minden előzetes figyelmeztetés nélkül és mindenkit megsemmisítettek aki keresztezte az útjukat.

Exile Squadron - Magyar Játék
Exile Squadron – Magyar Játék

Üzenet a fejlesztőtől:
Az Exile Squadron a második játékom ami megjelent, mióta a játékfejlesztés kalandos világába kerültem. Azt kell, hogy mondjam, az idővel egyáltalán nem lett könnyebb. Ellenkezőleg, egyre nehezebb és nehezebb indie fejlesztőnek lenni. Nincsenek erőforrásaim, hogy teljes munkaidőben dolgozzak, így a játékfejlesztést hobbiként csinálom. Arról viszont mindenkit biztosítok, hogy nem veszem fél vállról a dolgot. Sokat tanulok és célom, hogy a játékok amiket készítek jobbak és jobbak legyenek. Tudom, hogy az út még hosszú előttem, de mindent meg fogok tenni, hogy olyan játékot rakjak össze nektek, játékostársaimnak, amit igazán élvezhettek!

Végül örülök, hogy érdeklődsz a játékom iránt és remélem, hogy jól fogsz szórakozni!

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑